TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

PocketBook Viva

Den sort/hvide skærm skiftes ud med E Ink Gallery 3.

forfatter
Publiceret 20/12/2022 - 10:00

Med muligheden for at have et helt bibliotek i lommen er det ikke så mærkeligt, at e-bogslæserne er populære. De koster ikke mere end en lille stak bøger, og sammenlignet med en tablet holder batteriet en evighed.

Den mest åbenbare ulempe ved en e-bogslæser er, at skærmen er sort/hvid. Det fungerer fint, så længe man bare læser tekst, men illustrationer og billeder ser ikke så godt ud på en monokrom e-bogslæser.

PocketBook Viva adresserer problemet med en ny E Ink Gallery 3 farveskærm.

Foto: Pocketbook

Viva har en otte tommers farveskærm med 1.440 × 1.920 pixel og en opløsning på 300 punkter pr. tomme. Der fortælles ikke noget om, hvor mange farver e-bogslæseren understøtter, men det har ikke samme farverum som en tablet med LCD-skærm.

E-bogslæseren har noget, der kaldes ComfortGaze, som skal reducere blåt lys (Blue Light Ratio) med op til 60 procent. Det er godt, fordi blåt lys kan virke forstyrrende og gøre læseren hurtigere træt af at se på skærmen.

Foto: Pocketbook

E-bogslæseren ligner ellers Pocketbook Era, som vi testede for nylig, med tale til tekst, indbygget højttaler og Bluetooth, så man kan bruge hovedtelefonerne, når man vil høre musik eller lydbøger.

Viva med farveskærm kommer på hylderne i starten af 2023, prisen er estimeret til 599 Euro.

Læs også:

Pocketbook Era 64 GB

PocketBooks hidtil bedste

Den lille Era tablet i lækker kobberfarve er PocketBooks hidtil bedste.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Har Motorola fundet G-punktet? Den kinesiske mobilproducent lancerer tre nye billige smartphones.
Følg Lyd & Billede