Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

PocketBook Viva

Den sort/hvide skærm skiftes ud med E Ink Gallery 3.

Skrevet af / 20/12/2022 - 10:00
PocketBook Viva

Med muligheden for at have et helt bibliotek i lommen er det ikke så mærkeligt, at e-bogslæserne er populære. De koster ikke mere end en lille stak bøger, og sammenlignet med en tablet holder batteriet en evighed.

Den mest åbenbare ulempe ved en e-bogslæser er, at skærmen er sort/hvid. Det fungerer fint, så længe man bare læser tekst, men illustrationer og billeder ser ikke så godt ud på en monokrom e-bogslæser.

PocketBook Viva adresserer problemet med en ny E Ink Gallery 3 farveskærm.

Foto: Pocketbook

Viva har en otte tommers farveskærm med 1.440 × 1.920 pixel og en opløsning på 300 punkter pr. tomme. Der fortælles ikke noget om, hvor mange farver e-bogslæseren understøtter, men det har ikke samme farverum som en tablet med LCD-skærm.

E-bogslæseren har noget, der kaldes ComfortGaze, som skal reducere blåt lys (Blue Light Ratio) med op til 60 procent. Det er godt, fordi blåt lys kan virke forstyrrende og gøre læseren hurtigere træt af at se på skærmen.

Foto: Pocketbook

E-bogslæseren ligner ellers Pocketbook Era, som vi testede for nylig, med tale til tekst, indbygget højttaler og Bluetooth, så man kan bruge hovedtelefonerne, når man vil høre musik eller lydbøger.

Viva med farveskærm kommer på hylderne i starten af 2023, prisen er estimeret til 599 Euro.

Læs også:

Pocketbook Era 64 GB

Lækker e-bogslæser med flot skærm

Den lille Era tablet i lækker kobberfarve er PocketBooks hidtil bedste.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Ny modelserie fra Pocketbook

Dine næste Ray-Bans bliver ikke bare lækre, de er også smarte!

Samsung lækker næste Galaxy

Xiaomi vil gøre din sundhed smart

Den nye Xiaomi 13T-serie

Garmin-ur til den aktive livsstil

Lyd & Billede
Scroll to Top