Mobil

Ekstrasolidt beskyttelsesetui til Samsungs nylancerede topmodel
forfatter

Den splinternye Samsung Galaxy S7 er ikke bare en af de mest attraktive smartphones på markedet lige nu – den er også en af de dyreste. Er du en lille smule fummelfingret, kan det koste dig op til 6.500 kroner!

Peli Products, som er kendt for deres Peli Cases, der er outdoornørdernes vandtætte, slagfaste yndlingsbagage, har lavet et beskyttelsesetui til Galaxy S7, der blev lanceret på Mobile World Congress i søndags.

Peli Cases er populære til ekstreme opgaver. Foto: Peli Products
Peli Cases er populære til ekstreme opgaver. Foto: Peli Products

Peli Guardian er bygget over en stødabsorberende kerne, der angiveligt giver ekstrem beskyttelse samtidig med, at det er en af de slankeste beskyttelsesetuier på markedet. Målt i hårde fakta opfylder Peli Guadian MIL-STD 810G specifikationen, der bruges i det amerikanske forsvar, og som blandet andet omfatter 1,8 meters fald mod betongulv.

Beskyttelsesetuiet findes også i udgaver til iPhone 6 (alle udgaver), samt til Samsung Galaxy S6.

Foto: Peli Products
Businessverdenen er hård, og hvis du er typen, der går med både livrem, seler og albuebeskyttere, er det tid også at tænke på mobilens sikkerhed. Foto: Peli Products

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også