Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

OnePlus Nord 2 5G får AI-chipset fra MediaTek

Den nye OnePlus Nord 2 5G kommer med det AI-understøttende chipset Dimensity 1200-AI, som den kinesiske mobilproducent har udviklet sammen med MediaTek.

Skrevet af / 08/07/2021 - 10:07
OnePlus Nord 2 5G får AI-chipset fra MediaTek

Der er blot få uger siden, OnePlus lancerede OnePlus Nord CE 5G, men hvis man troede, at den prisbillige mobil, der fokuserer på nøglefunktioner fra sidste års mellemklasse-succes, OnePlus Nord, ville blive OnePlus’ eneste Nord-model i 2021, kan man godt tro om igen.

OnePlus Nord 2 5G er nemlig lige på trapperne, og traditionen tro er OnePlus selv begyndt at lække detaljer om den kommende mobil frem til den officielle lancering.

Læs også Denne gang rammer OnePlus plet Med OnePlus Nord CE 5G har den kinesiske mobilproducent fundet noget nær den perfekte balance mellem pris og kvalitet.

MediaTak Dimensity 1200-AI

Den første bid information kom fra OnePlus i går i form af en pressemeddelelse med overskriften: “OnePlus Nord 2 5G får AI-chipset fra MediaTek”.

Med udgangspunkt i Dimensity 1200 har OnePlus i tæt samarbejde med MediaTek udviklet nye AI-funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen på tværs af forskellige kernefunktioner, heriblandt fotografi, skærm og responstid, skriver den kinesiske mobilproducent.

Læs også Mere end varm luft? OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.

Det kan den kunstige intelligens

Funktionen AI Photo Enhancement kan genkende op til 22 forskellige billedscenarier og justerer automatisk farvetoner og kontraster, der sikrer den bedst mulige billedkvalitet – selv om natten og i andre situationer med begrænset lys, lover OnePlus bl.a. og fortsætter:

AI Video Enhancement-funktionen gør det muligt for brugere optage med live HDR-effekter i realtid under videooptagelser. Det AI-optimerede chipset anvender DOL-HDR teknologi til at sikre bedre billedkvalitet, justere billedet under optagelser samt forbedre farveskala og -nøjagtighed i videoer.

OnePlus-Nord2-5K1 OnePlus-Nord2-5K2 OnePlus-Nord2-5K3
<
>
Billederne af OnePlus Nord 2 i dette galleri og over artiklen er lækket af Twitter-brugeren @OnLeaks.

Og sidst men ikke mindst bruges AI Color Boost-teknologi til at konvertere standard dynamic range automatisk til high dynamic range. AI Resolution Boost forbedrer endvidere automatisk videoopløsning til HD-opløsing på tværs af sociale apps. Skærmen har også Smart Ambient Display, der anvender AI til dynamisk at justere skærmens lysstyrke baseret på lysforholdene omkring brugerne og det indhold, der vises på skærmen, forsikrer pressemeddelelsen.

Officiel lancering?

OnePlus har til gengæld endnu ikke meldt noget ud om den officielle lanceringsdato for OnePlus Nord 2, men ifølge rygter vil det ske i løbet af juli måned. Den indiske tech-influencer Mukul Sharma mener således at vide, at OnePlus Nord 2 5G vil blive præsenteret i løbet af de sidste ti dage af juli måned, formentlig omkring d. 24. juli.

[Opdatering 08.07 kl. 13:17] OnePlus har nu officielt meddelt, at lanceringen af OnePlus Nord 2 finder sted d. 22. juli kl. 16:00. 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top