Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyt læk afslører: Galaxy Ring bliver dyr!

Samsungs kommende smarte helse-ring bliver efter alt at dømme lanceret næste uge. Og den bliver ikke billig.

Skrevet af / 05/07/2024 - 11:22
Nyt læk afslører: Galaxy Ring bliver dyr!

Nu ved vi efterhånden det hele. I næste uge lancerer Samsung i forbindelse med et stort Galaxy Unpacked-arrangement i Paris to nye smartphones (Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6), to smart-ure (Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra) og … den smarte ring, Samsung Galaxy Ring.

Galaxy Ring blev teaset for første gang i begyndelsen af året i forbindelse med lanceringen af Galaxy S24-serien, og efterfølgende blev de første fysiske eksemplarer af den smarte ring fremvist på Mobile World Congress i Barcelona tilbage i februar måned.

Læs også Ringenes Herre? Samsung Galaxy Ring blev teaset i forbindelse med lanceringen af Galaxy S24-serien. Nu bliver den vist frem for de besøgende på Mobile World Congress i Barcelona.

Men nu kan franske Dealabs, som også stod bag lækket af Samsungs kommende smart-ure, afsløre, at den koreanske elektronikgigant er klar til at lancere Galaxy Ring på onsdag i næste uge.

Samsung Galaxy Ring vil derefter kunne købes i butikkerne allerede fra d. 19. juli. I hvert fald i Frankrig og en række andre store europæiske lande. Om tidspunktet for salgsstarten også gælder Danmark, ved vi af gode grunde ikke i skrivende stund.

Samsung Galaxy Ring
Vi ved allerede nu, at Samsung Galaxy Ring vil blive tilgængelig i tre farver, herunder guld. (Foto: Samsung)

Til gengæld ved vi, at Galaxy Ring på det franske marked kommer til at koste fra EUR 449, hvilket svarer til 3.345 kroner. En officiel dansk pris kender vi ikke, men sikkert er det, at Samsungs smarte ring ikke bliver billig.

Det er de smarte ringe fra konkurrenten Oura nu heller ikke. Her starter priserne fra 2.699 kroner og går helt op til 4.899 kroner for de dyreste varianter af ringen.

Samsung Galaxy Ring forventes at blive lanceret på markedet i i alt ni ringstørrelser mellem 5 og 13. Den vil efter sigende være tilgængelig i farverne sort, sølv og guld.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Nye smart-ure fra Samsung fokuserer på sundhed og udendørsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Danmark lige nu

Scroll to Top