Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sådan bliver Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra

Specifikationer, priser og farver på Samsungs kommende smart-ure lækket i Frankrig.

Skrevet af / 02/07/2024 - 15:21
Sådan bliver Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra

Om en god uges tid, helt præcis d. 10. juli, præsenterer Samsung atter engang nye produkter i Galaxy-serien, denne gang ved et Galaxy Unpacked-arrangement i Paris. Vi regner med at se Samsung Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6, Buds 3, Buds 3 Pro samt den længe ventede Samsung Galaxy Ring.

Og så selvfølgelig to nye smart-ure, nemlig Samsung Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra. Men der er ingen grund til at vente til næste onsdag, hvis det netop er de to ure, der har din interesse, for det franske tech-medie Dealabs har allerede lækket samtlige specifikationer for de to kommende produkter, ligesom websiden også har kunnet løfte sløret for de franske priser i Euro samt for hvilke farver, smart-urene kommer i.

Samsung Galaxy Watch 7

For så vidt angår Galaxy Watch 7, så er der primært tale om en opgradering af sidste års Galaxy Watch 6 og Galaxy Watch 6 Classic-modeller. I år får Watch 7 dog 32 GB indbygget lager i stedet for 16 GB, og der sidder også en ny Exynos W1000-processor under safirglas-skærmen.

Galaxy Watch 7 kommer i to størrelser, 40 mm og 44 mm, der ligesom sidste år har en skærmstørrelse på hhv. 1,3″ og 1,5″. Den lille AMOLED-skærm har en opløsning på 432 x 432 pixel, mens det store ur kan prale af en opløsning på 480 x 480 pixel.

Læs også Samsungs smart-ure får kunstig intelligens Galaxy AI får nye helsefunktioner, når teknologien senere på året kommer til One UI 6 Watch.

40 mm-modellen fås i farverne Green og Cream, mens den større 44 mm-model vil kunne købes i farverne Green og Silver. Prisen for det billigste ur (40 mm m. Bluetooth) bliver EUR 319 (svarende til ca. 2.375 kroner), mens den dyreste udgave af Watch 7 (44 mm m. Bluetooth og 4G) kommer til at koste EUR 399 (ca. 2.975 kroner).

Se samtlige specifikationer herunder:

(Foto: Android Authority)

Samsung Galaxy Watch Ultra

Den helt nye Galaxy Watch Ultra-model er til dem med store overarme og håndled. 47 mm måler smart-uret, der kommer med 1,5″ S-AMOLED-skærm, samme Exynos W1000-processor som Watch 7 og et batteri på hele 590 mAh.

Galaxy Watch Ultra kommer til at koste EUR 699 (svarende til 5.210 kroner) for den eneste model, der både tilbyder Bluetooth og 4G, og uret bliver tilgængeligt i farverne Titanium Gray, Titanium Silver og Titanium White.

Alle de nye smart-ur fra Samsung kommer med One UI Watch 6.0, der inkluderer Galaxy AI.

L&B Home vil være til stede ved Galaxy Unpacked i Paris d. 10 juli.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top