Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nye tablet-modeller i Samsung Galaxy Tab A-serien

Nu lanceres Samsung Galaxy Tab A9 og A9+ med større skærme og bedre ydelse.

Skrevet af / 23/10/2023 - 16:06
Nye tablet-modeller i Samsung Galaxy Tab A-serien

Tidligere på måneden testede vi Samsungs flagskibs-tablet Galaxy Tab S9 Ultra og udnævnte den til at være den fedeste og mest luksuriøse Android-tablet på markedet lige nu. Men den er også dyrere end mange laptops. Hvis man ikke har så meget at gøre godt med, kan man i stedet kigge på den budgetvenlige Galaxy A-serie.

Foto: Samsung

Her har Samsung netop lanceret årets modeller, de følger nummereringen fra topserien og hedder derfor Galaxy Tab A9 og Tab A9+. Den mest åbenlyse forskel mellem dem er, at A9 må nøjes med en 8,7-tommer standardskærm, mens A9+ har en 11-tommer skærm med 90 Hz opdatering for mere jævn spilgrafik.

Vi mener, at alle fortjener muligheden for at opleve de seneste innovationer inden for tablets. Med de nyeste modeller i Galaxy Tab A-serien gør vi det nemmere end nogensinde før for alle at nyde god underholdning og produktiv multitasking på tværs af hele Galaxy-økosystemet,” siger TM Roh, President og chef for Samsung Electronics’ Mobile eXperience Business.

Når det gælder lyd, har A9+ fire højttalere, der understøtter Dolby Atmos for bedre lyd, når man ser film, mens A9 har almindelige stereohøjttalere. Den større model har også 5G-tilslutning, mens den mindre har almindelig 4G-mobiltilslutning. A9 har også et enklere selfie-kamera, eller rettere videoopkaldskamera, da det oftest er det, man bruger det til på en tablet. Selvfølgelig har den større tablet også et større batteri.

Læs også Vildere tablet får du ikke Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G er større end mange laptop-skærme. Men den nøgne tablet koster også mere end de fleste bærbare PC’er.

Begge tablets har et kamera på 8 megapixel og fås med 4 eller 8 GB hukommelse og 64 eller 128 GB lagerplads.

Med Samsung Kids kan forældre sikre, at børnene kun får adgang til passende indhold og begrænse skærmtiden. Samsung Knox beskytter tabletten mod uautoriseret adgang og dine data mod at blive lækket.

Pris og tilgængelighed

Galaxy Tab A9-serien kommer i handelen lige efter nytår, og prisen starter ved 1.499 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

1 kommentar til “Nye tablet-modeller i Samsung Galaxy Tab A-serien”

  1. Der er fejl med multi touch på alle A9+.

    Det gør dem umuligt at bruge til spil som f.eks roblox pubg osv. Problemet er der også i browser iht zoom, samme ved google mads.

    Bare Google “Samsung A9+ problems with multi touch”. Især på reddit er der overvægt af folk der har problemer med det. Samsung melder intet tilbage. Hvilket er meget skuffende.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top