Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nye smart-ure, hørepropper og bærbare fra Huawei

Den kinesiske elektronikgigant har i dag lanceret MateBook X, FreeBuds Pro med ny støjreducerende teknologi og to nye ure, Watch GT2 Pro og Watch Fit.

Skrevet af / 10/09/2020 - 18:50
Nye smart-ure, hørepropper og bærbare fra Huawei

I disse dage afholder Huawei firmaets årlige udviklerkonference i Shenzhen i Kina. Traditionen tro benyttede elektronikgiganten sig af lejligheden til at lancere et overflødighedshorn af nye produkter i en masse forskellige kategorier.

Dog gik man i denne omgang forgæves, hvis man havde håbet på nye mobiler fra kineserne, selv om topchef Richard Yu godt nok i sin keynote-tale, der indledte konferencen, mere end antydede, at Huawei ville være klar til at lancere smartphones i begyndelsen af det nye år baseret på firmaets helt eget operativsystem, Harmony OS, som Huawei præsenterede for første gang på sidste års udviklerkonference.

Men i dag måtte vi “nøjes” med to smart-ure, to bærbare computere og to sæt trådløse hørepropper. Dog kan vi ikke regne med at få alle produkterne at se i de danske butikker.

Her til lands er det laptoppen MateBook X, hørepropperne FreeBuds Pro og de to smart-ure Watch Fit og Watch GT 2 Pro, der rammer hylderne i denne og næste måned, mens vi åbenbart må undvære Huawei MateBook 14 og hørepropperne Huawei Freelace Pro, der ellers også blev lanceret fra scenen i dag.

“Huawei oplever stærk vækst i kategorierne for laptops, høretelefoner og wearables. Vi lå nr. 2 på globalt plan i smartwatch-kategorien i Q1 i år, i samme periode voksede salget af høretelefoner med 261 procent, og i 2019 voksede vores forsendelse af laptops med 200 %. Med dagens lancering af MateBook X, FreeBuds Pro, Watch Fit og Watch GT2 Pro understreger vi dermed endnu engang, at også vores laptops og wearables står for stærk kvalitet til en attraktiv pris,” siger Lin Yin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark, i en pressemeddelelse om dagens produktlancering.

Læs også Er dette det endelige dødsstød for Huawei? De koreanske virksomheder vil ikke længere levere skærme til Huaweis smartphones. Leveringen af hukommelseschips bliver også ramt af ny boykot.

Huawei Watch GT 2 Pro og Huawei Watch Fit

Huawei Watch GT 2 Pro er Huaweis nye smartwatch-flagskib og Huawei Watch Fit er det første rendyrkede sportsur, som teknologivirksomheden sender på gaden. De to ure kommer med henholdsvis 100 og 96 avancerede sports- og fitnessfunktioner, hjertemonitorering og lang batterilevetid, der gør det muligt at følge med i søvnmønstre, måle sit helbred og udfordre sig selv med at afprøve nye sportsgrene og motionsformer.

Huawei Watch Fit. (Foto: Huawei)

De to ure kommer til salg i Danmark i slutningen af september. Huawei Watch GT2 Pro får en vejledende pris på 2.299 kroner. Huawei Watch Fit får en vejledende pris på 899 kroner.

FreeBuds Pro

FreeBuds Pro er True Wireless stereo-hørepropper, og med den nye model benytter Huawei for første gang en ny såkaldt intelligent og dynamisk støjreducerende teknologi. Et specialdesignet, absorberende lag er lagt ind i selve høretelefonerne, og dermed reduceres vibrationerne, så det akustiske system stabiliseres, hævder kineserne.

Huawei Freebuds Pro. (Foto: Huawei)

FreeBuds Pro kommer til Danmark i slutningen af oktober, og prisen forventes at ligge på 1.499 kroner.

MateBook X

Den nye model er meget lig dette års MateBook X Pro, som vi testede i sommers. Dog er rammen omkring skærmen blevet smallere, ligesom MateBook X også har slanket sig og nu kun vejer omkring 1 kg.

Huawei MateBook X. (Foto: Huawei)

Den nye MateBook X kommer udstyret med 10. generation Intel Core-processor og op til 16 GB RAM. Den kommer til salg i Danmark i slutningen af oktober. Den vejledende pris er på 11.999 kroner.

Hvis du ønsker at se eller gense dagens produktlancering fra Huawei, kan du gøre det herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=tVGFq8GMTzw&feature=youtu.be

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top