Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nye opdateringer til Garmin-produkter

Garmin offentliggør funktionsopdateringer til flere af sine sportsure og cykelcomputere.

Skrevet af / 02/12/2022 - 10:00
Nye opdateringer til Garmin-produkter

Har du et Garmin Epix (Gen 2) på håndleddet? Eller måske et Enduro 2, tactix 7 eller et sportsur i Forerunner 255-serien?

Garmin
Måske er dit valg faldet på Garmin Forerunner 955, der fås både som Forerunner 955 og Forerunner 955 Solar (sidstnævnte med solopladning), og i så fald skal du downloade en opdatering, der giver dig endnu flere nyttige funktioner. (Foto: Garmin)

Hvis det er tilfældet, er det måske på tide at opdatere din træningsmakker. Der er nemlig en softwareopdatering på vej, som bl.a. betyder, at du ikke behøver ekstra tilbehør for at se statistikken for din løbekraft og få realtidsdata, som hjælper dig til at skabe personlige træningspas til din næste løbetur.

Desuden vil du i den nye opdatering kunne finde niveautilpasset tempo, så uanset om du løber op ad bakke eller ned ad bakke, vil det være muligt at se dit tilsvarende tempo på fladt terræn. Det gør det lettere for dig som bruger at opretholde en ensartet indsats i varieret og kuperet terræn.

En anden nyhed er Auto Rest til Ultrarun, som indebærer, at uret automatisk holder styr på, hvor lang tid du har opholdt dig på en hjælpestation eller et checkpoint i løbet af en ultrarun-aktivitet. Du risikerer altså ikke at få ødelagt din statistik, fordi du glemmer at pause og starte uret manuelt. Derudover vil du kunne se både afstanden til næste sted, hvor vejen deler sig, og navnet på vejene.

Garmin tactix 7. (Foto Garmin)

Er du vild med discgolf, kan du nu finde det som en ny aktivitetsprofil med over 14.000 discgolfbaner (kan downloades i UDisc-app’en på Connect IQ). Her kan du få oplysninger om vigtige scoringer og afstande til kurven.

Den gratis opdatering kan downloades nu, og her kan du finde en liste over de funktioner, der vil være tilgængelige på de forskellige enheder.

Ifølge Garmin vil der også snart komme opdateringer til Forerunner 945 LTE og cykelcomputerne Edge 1040 og Edge Explore 2-serien.

Heriblandt funktionen, der giver dig mulighed for at dele din træning i realtid med dine venner, så de kan følge med i dine strabadser.

Adaptiv coaching er også en del af den nye softwareopdatering. En funktion, der ved at give dig tips og forslag til daglige træningspas hjælper dig til hele tiden at være klar til dit næste mål eller din næste konkurrence (er i øjeblikket kun tilgængelig i Edge 1040-serien).

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top