TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nye opdateringer til Garmin-produkter

Garmin offentliggør funktionsopdateringer til flere af sine sportsure og cykelcomputere.

forfatter
Publiceret 02/12/2022 - 10:00

Har du et Garmin Epix (Gen 2) på håndleddet? Eller måske et Enduro 2, tactix 7 eller et sportsur i Forerunner 255-serien?

Garmin
Måske er dit valg faldet på Garmin Forerunner 955, der fås både som Forerunner 955 og Forerunner 955 Solar (sidstnævnte med solopladning), og i så fald skal du downloade en opdatering, der giver dig endnu flere nyttige funktioner. (Foto: Garmin)

Hvis det er tilfældet, er det måske på tide at opdatere din træningsmakker. Der er nemlig en softwareopdatering på vej, som bl.a. betyder, at du ikke behøver ekstra tilbehør for at se statistikken for din løbekraft og få realtidsdata, som hjælper dig til at skabe personlige træningspas til din næste løbetur.

Desuden vil du i den nye opdatering kunne finde niveautilpasset tempo, så uanset om du løber op ad bakke eller ned ad bakke, vil det være muligt at se dit tilsvarende tempo på fladt terræn. Det gør det lettere for dig som bruger at opretholde en ensartet indsats i varieret og kuperet terræn.

En anden nyhed er Auto Rest til Ultrarun, som indebærer, at uret automatisk holder styr på, hvor lang tid du har opholdt dig på en hjælpestation eller et checkpoint i løbet af en ultrarun-aktivitet. Du risikerer altså ikke at få ødelagt din statistik, fordi du glemmer at pause og starte uret manuelt. Derudover vil du kunne se både afstanden til næste sted, hvor vejen deler sig, og navnet på vejene.

Garmin tactix 7. (Foto Garmin)

Er du vild med discgolf, kan du nu finde det som en ny aktivitetsprofil med over 14.000 discgolfbaner (kan downloades i UDisc-app’en på Connect IQ). Her kan du få oplysninger om vigtige scoringer og afstande til kurven.

Den gratis opdatering kan downloades nu, og her kan du finde en liste over de funktioner, der vil være tilgængelige på de forskellige enheder.

Ifølge Garmin vil der også snart komme opdateringer til Forerunner 945 LTE og cykelcomputerne Edge 1040 og Edge Explore 2-serien.

Heriblandt funktionen, der giver dig mulighed for at dele din træning i realtid med dine venner, så de kan følge med i dine strabadser.

Adaptiv coaching er også en del af den nye softwareopdatering. En funktion, der ved at give dig tips og forslag til daglige træningspas hjælper dig til hele tiden at være klar til dit næste mål eller din næste konkurrence (er i øjeblikket kun tilgængelig i Edge 1040-serien).

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Har Motorola fundet G-punktet? Den kinesiske mobilproducent lancerer tre nye billige smartphones.
Følg Lyd & Billede