Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nye funktioner til Pixel-mobiler, tablets og ure

Google udgiver Feature Drop for marts med bedre fotos og video til sociale medier.

Skrevet af / 04/03/2024 - 20:01
Nye funktioner til Pixel-mobiler, tablets og ure

Hvis du har en Pixel-enhed, får du ikke kun fejlrettelser, når der kommer Android-opdateringer. Du får også nye funktioner i såkaldte feature drops. Og nu er det tid til marts-udgivelsen, som indeholder nogle godbidder, især inden for fotografering.

HDR på Pixel-mobiler

Du kan nu optage HDR-videoer med større dynamikområde direkte fra Instagram-app’en. Det samme gælder HDR-fotos direkte i dit feed. Du slipper altså for at skyde og filme først og derefter uploade til app’en fra galleriet. Dette kommer til Pixel 7- og 8-serien og til Fold.

Læs også Smartere billedsøgning og AI-søgninger Circle to Search og Multisearch skal gøre det lettere at finde informationer om forskellige ting.

Pixel 7 får circle to search

Som vi tidligere har rapporteret, har Google frigivet en masse nye smarte AI-funktioner til Pixel 8-serien og Samsung Galaxy S24-serien. Men nu får Pixel 7 også funktionen med at tegne en cirkel i et billede og straks lave en billedsøgning.

Smartere skærmdeling

Nogle gange vil man bare skærmdele det, man gør i en app, og ikke alt det, der sker på skærmen. Det er nu løst med app-skærmdeling. Funktionen kommer til Pixel Tablet, Pixel Fold og Pixel 5a eller nyere modeller.

(Screenshot: Google)

Nemmere parring

Fra indstillingssiden for dine tilsluttede enheder kan du nu hurtigt parre enheder, du tidligere har brugt. Praktisk, når du har fået en ny telefon og hele tiden skal tilslutte alt dit Bluetooth-tilbehør igen.

(Foto: Google)

Kommenter med fingeren

I Google Docs kan du nu bruge highlighteren til at tilføje håndskrevne kommentarer direkte med fingeren fra din Pixel-enhed.

 

Ny værktøjslinje på Pixel Tablet

Nu er det slut med, at skærmtastaturet dækker halvdelen af skærmen, når du bruger diktering. Hvis stemmeinput er aktiveret, er tastaturet nu minimeret til en værktøjslinje, så du kan se hele skærmen.

Træning på Pixel Watch

Du kan nu indstille et mål for intensitet eller puls og lade uret fortælle dig, hvordan du klarer dig under din træning. Den første generation af uret har nu også mulighed for automatisk at starte træningspas.

(Foto: Google)

Offentlig transport på Pixel Watch

Maps giver dig nu afgangstider, instruktioner når du skal skifte og et kompaskort direkte på dit ur, når du bruger offentlig transport.

Tilgængelighed og detaljer

Opdateringen begynder at rulle ud i dag, men det kan tage et par uger, før den kommer til din enhed.

Læs detaljerne om opdateringen i dette bloginlæg.

Her kan du læse mere om understøttede modeller, og hvornår de vil modtage opdateringer.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top