Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Ny iPhone 12. september

Apple trommer verdenspressen sammen i sit nye hovedkvarter for at vise et helt nyt iPhone-design.

Skrevet af / 01/09/2017 - 15:50
Ny iPhone 12. september

Apple har netop udsendt invitationer til sit presseevent, hvor man forventer at få nye iPhone-modeller at se. Datoen er, som mange har gættet, den 12. september. Og i stedet for at bruge lokaler i San Francisco, som hidtil, afholdes arrangementet nu i Steve Jobs Theatre i Apples nybyggede hovedkvarter i Apple Park, Cupertino.

På arrangementet forventer vi at se iPhone 7S og 7S Plus, som bliver traditionelle opdateringer af sidste års iPhone 7 og 7 Plus. Men troværdige rygter siger også, at Apple vil vise en jubilæumsmodel i anledninfg af, at iPhone nu er 10 år gammel. Om navnet bliver iPhone 8 eller iPhone X Edition, vil tiden vise.

Det eneste vi ved sikkert om den nye iPhone. Grafik: Apple

 

Det siges, at jubilæumsmodellen vil have et OLED-display, der fylder næsten hele fronten, ud over frontkamera og sensorer. Der findes en del 3D-billeder på nettet, baseret på teorier, men hvad der stadig er sikkert, er, at billedet herover repræsenterer nyheden. Billedet var godt gemt i kildekoden til Apples kommende smart-højttalere, Homepod.

Home-knappen bliver virtuel. Det siges også, at den får ansigtsgenkendelse, men om fingeraftrykslæserne forsvinder eller flyttes til bagsiden, er usikkert. Nye kameraer skal være specielt tilpasset til Augmented Reality.

Der spekuleres også i, om Apple vil vise en up-to-date version af Apple Watch, der muligvis kan have fået sin egen 4G-forbindelse. Samt muligheden for et nyt Apple TV med støtte for 4K-opløsning.

I forbindelse med lanceringen forventes også IOS 11 og WatchOS 4 at blive præsenteret.

Vi vil være på pletten i Cupertino og rapportere, når det starter kl. 19.00 dansk tid.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top