Search
Generic filters

Ny iPhone 12. september

Apple trommer verdenspressen sammen i sit nye hovedkvarter for at vise et helt nyt iPhone-design.

Apple har netop udsendt invitationer til sit presseevent, hvor man forventer at få nye iPhone-modeller at se. Datoen er, som mange har gættet, den 12. september. Og i stedet for at bruge lokaler i San Francisco, som hidtil, afholdes arrangementet nu i Steve Jobs Theatre i Apples nybyggede hovedkvarter i Apple Park, Cupertino.

På arrangementet forventer vi at se iPhone 7S og 7S Plus, som bliver traditionelle opdateringer af sidste års iPhone 7 og 7 Plus. Men troværdige rygter siger også, at Apple vil vise en jubilæumsmodel i anledninfg af, at iPhone nu er 10 år gammel. Om navnet bliver iPhone 8 eller iPhone X Edition, vil tiden vise.

Det eneste vi ved sikkert om den nye iPhone. Grafik: Apple

 

Det siges, at jubilæumsmodellen vil have et OLED-display, der fylder næsten hele fronten, ud over frontkamera og sensorer. Der findes en del 3D-billeder på nettet, baseret på teorier, men hvad der stadig er sikkert, er, at billedet herover repræsenterer nyheden. Billedet var godt gemt i kildekoden til Apples kommende smart-højttalere, Homepod.

Home-knappen bliver virtuel. Det siges også, at den får ansigtsgenkendelse, men om fingeraftrykslæserne forsvinder eller flyttes til bagsiden, er usikkert. Nye kameraer skal være specielt tilpasset til Augmented Reality.

Der spekuleres også i, om Apple vil vise en up-to-date version af Apple Watch, der muligvis kan have fået sin egen 4G-forbindelse. Samt muligheden for et nyt Apple TV med støtte for 4K-opløsning.

I forbindelse med lanceringen forventes også IOS 11 og WatchOS 4 at blive præsenteret.

Vi vil være på pletten i Cupertino og rapportere, når det starter kl. 19.00 dansk tid.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Chat-funktionen, der fungerer på tværs af de to apps, bliver nu officielt gjort tilgængelig for alle brugere.
  Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nu.
  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.