Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu kan du tilmelde dig X-udfordreren Threads

Er du træt af Musks lunefuldhed med X, er Threads nu et alternativ.

Skrevet af / 18/12/2023 - 14:11
Nu kan du tilmelde dig X-udfordreren Threads

I sommer åbnede Meta sin egen miniblog-side, Threads. Tilsyneladende som et svar på det kaos, der herskede på det gamle Twitter, hvor brugere og annoncører faldt fra i en lind strøm. Men her i Europa har brugerne ikke kunnet være med, fordi tjenesten ikke levede op til EU-lovgivningen. Det skal der nu være rettet op på, og tjenesten er derfor åbnet, også for skandinaviske brugere.

Tjenesten minder meget om det gamle Twitter, da den først og fremmest handler om tekstopslag. Men man kan naturligvis tilføje billeder og video, og der er plads til dobbelt så mange tegn og dobbelt så lange videoer som på X. Det er i første omgang tænkt som et sted for samtaler, hvor man starter tråde, snarere end privat kommunikation. Der mangler dog stadig funktioner til at tagge trådene med emner, som med hashtags på X og Instagram.

Brugergrænsefladen er skrabet og fokuserer på samtaler. (Skærmbillede: Threads)

For at deltage i tjenesten anbefales det, at man bruger mobilapp’en til Android eller iOS. Webversionen er endnu ikke særlig god. Hvis man allerede har en Instagram-konto, kan man overføre sin brugerprofil direkte og tilføje alle de konti, man følger der. Hvis de endnu ikke er på Threads, får man en notifikation, når de opretter en konto. Det er også enkelt at dele opslag mellem Instagram og Threads. Tjenesten er meget skrabet, så det skal blive interessant at se, om den slår an eller ej.

Du finder Threads her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

Nej, Samsung Galaxy S22 får ikke nye AI-funktioner

0
Scroll to Top