Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nothing lancerer Phone (2a)

Får Dimensity 7200 Pro-processor fra MediaTek, og den billigste model koster blot 2.799 kroner.

Skrevet af / 05/03/2024 - 13:30
Nothing lancerer Phone (2a)

Vi har været jævnt tilfredse med mobilerne fra det hypede techfirma, Nothing, som blev grundlagt af kineseren Carl Pei, efter han forlod OnePlus. Men den seneste model, Nothing Phone (2), hører absolut til i premiumklassen, for så vidt angår prisen. Og tanken har da strejfet os, om ikke Nothing ville have lidt lettere ved at lokke nye kunder i butikken, hvis deres produkter var lidt billigere.

Læs også Nothing Phone er kommet for at blive Den nye Nothing Phone (2) er væsentligt hurtigere end forgængeren. Men den er også dyrere.

Den tanke må Carl Pei og Nothing også selv have haft, for i dag har firmaet lanceret den nye smartphone, Nothing Phone (2a), der er en slags budgetudgave af sidste års flagskibsmodel.

I år handler det om at accelerere vores fremskridt, og Phone (2a) er vores første store skridt fremad. Phone (2a) vil gøre det muligt for flere mennesker at opleve de Nothing-innovationer, som mange er kommet til at elske, og vi er overbeviste om, at det vil blive vores bedst sælgende produkt nogensinde,” sagde Carl Pei i forbindelse med dagens lancering af Nothing Phone (2a).

Ydelse

Nothing Phone (2a) har en Dimensity 7200 Pro-processor fra MediaTek siddende under skærmen, og dertil kommer det største batteri i en Nothing-mobil til dato på 5.000 mAh. Phone (2a) understøtter desuden 45 W hurtigopladning, så batteriet kan oplades fra 0 til 50% på 20 minutter.

Nothing Phone (2a)
(Foto: Nothing)

Skærm og kamera

6,7″ AMOLED-skærm med 120 Hz dynamisk opdateringsfrekvens og en maksimal lysstyrke på 1.300 nit er, hvad man får for pengene med Nothing Phone (2a).

På mobilens bagside finder man et dobbeltkamera med hhv. 50 Mp vidvinkel og 50 Mp ultravidvinkel, og Nothing lover, at billeder taget med mobilkameraet skal blive så virkelighedstro som muligt takket være algoritmerne i Nothings egenudviklede såkaldte TrueLens Engine.

De to kameralinser er placeret side om side og minder nærmest om to øjne, mens Nothings særlige Glyph Interface – den gennemsigtige bagside med LED-lamper, der kan lyse op i forskellige kombinationer og mønstre – dominerer resten af mobilens bagside.

Nothing Phone (2a)
(Foto: Nothing)

Pris og tilgængelighed

Nothing Phone (2a) leveres med Android 14 samt producentens egen Nothing OS-brugerflade i version 2.5. Mobilen vil modtage tre års Android-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer. Phone (2a) kan bestilles fra i dag og vil blive bredt tilgængelig i butikkerne fra d. 12. marts.

Der er to modeller med henholdsvis 8 GB RAM / 128 GB indbygget lager og 12 GB RAM og 256 GB indbygget lager. Prisen for den billigste model er 2.799 kroner, mens den dyrere udgave kommer til at koste 3.199 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top