TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Norden først med ZTE Blade III

Budget-succesen Blade kommer nu i sin tredje udgave og har fået væsentlige opgraderinger af softwaren.

forfatter
Publiceret 21/09/2012 - 10:01

Da ZTE kom med Blade 2010 var den budgetkongen. Man fik en sympatisk smartphone til næsten ingen penge. Og succesen lod ikke vente på sig. Ifølge ZTE solgte man hele 140.000 eksemplarer i Norden.

Efterfølgeren Blade II havde det sværere. Konkurrenterne havde ikke tænkt sig at lade ZTE lægge beslag på budgetsegmentet, så de havde lanceret matchende mobiler, hvilket gjorde, at den havde betydelig sværere ved at overbevise køberne.

Når man nu kommer med Blade III, har man sørget for at rette alle svagheder og opgraderet det meste. Ifølge ZTE er det den første smartphone i dette prissegment, som har en 4-tommers skærm og Android 4.0. De siger også, at de har taget kritikken til sig fra Blade II om manglende hukommelseskapacitet og tidoblet hukommelsen, plus at der kan udbygges med hukommelseskort. Man får desuden et 5 MP kamera, Bluetooth og hurtigt trådløst netværk. Trods dette ligger prisen stadig på et meget lavt niveau.Vi har taget et hurtigt kig på mobilen, og den føles faktisk, som burde den koste mere, end den gør. Byggekvaliteten er god, og den ser faktisk ikke billig ud, specielt den hvide variant. Takket være at ZTE ikke har lagt en masse unødvendige funktioner i grænsesnittet, så føles den desuden relativt hurtig at bruge. Vi vil vende tilbage med en mere detaljeret test i november nummeret.

Fakta:
Operativsystem: Android 4.0
Skærm: 4 tommer 480 x 800 TFT
Processor: 1 GHz Qualcomm
Hukommelse: 512 MB / 4 GB + microSD
Kamera: 5 MP med autofokus
Trådløst: Bluetooth 2.1, Wifi 802.11b/g/n
Størrelse: 121 x 64 x 10,9 mm
Vægt: 136 gram
Batteri: 1.600 mAh

Blade III fra ZTE kommer i sort til oktober og senere også i hvid til en pris på ca. 1.300 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend