Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MWC 2023: HMD Global annoncerer reparationsvenlig Nokia G22

De nye smartphone skal være så nem at reparere, at brugeren selv kan udskifte bl.a. skærm og batteri.

Skrevet af / 25/02/2023 - 15:00
MWC 2023: HMD Global annoncerer reparationsvenlig Nokia G22

HMD Global, firmaet bag den moderne Nokia-telefon, har netop annonceret en ny billg smartphone, Nokia G22.

Nokia G22 er den første Nokia-smartphone der fra bunden er udviklet til at være reparationsvenlig, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Læs også Lang, men middelmådig levetid Nokia X30 5G er den grønneste telefon fra finske HMD, men ydelsen er ikke imponerende.

Muligheden for nem udskiftning af komponenter understøttes gennem et samarbejde med iFixit, et globalt reparationsfællesskab og virksomhed der tilbyder specifikke dele til Nokia G22 samt vejledninger og værktøj, så alle selv kan reparere deres smartphone, hvis der skulle blive brug for det, lover HMD Global.

Læs også Mobil med grøn samvittighed Fairphone 4 er en mobil uden indbygget forældelse. Man kan nemlig selv skifte delene. Desværre kan man ikke købe en hurtigere processor.

Den nye Nokia G22 kommer også med en bagside af 100 procent genbrugsplastik. Dertil vil der være adgang til to Android OS-versioner, tre års månedlige sikkerhedsopdateringer og forlænget tre års garanti uden ekstra omkostninger.

(Foto: HMD Global)

Pris og tilgængelighed

Nokia G22 kommer i Meteor Grey (grå) og Lagoon Blue (blå) og fås i 4 GB/64 GB konfiguration til 1.499 kroner.

‘At-home Fit Kits’ og reservedele til Nokia G22 er tilgængelige fra iFixit.com. Dette inkluderer nyt display fra EUR 49,95, bagpanel fra EUR 24,95, batteri fra EUR 24,95 og opladningsport fra EUR 19,95.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top