TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Næste store Apple-lancering bliver 15. marts

iPad Air 3, Apple Watch-opdatering og lille ny iPhone 5se er på trapperne.

Apple er på vej tilbage med en iPhone med 4” skærm. Den kommer angiveligt til at hedde iPhone 5se og vil blive lanceret om seks uger ved et arrangement den 15. marts. Det skriver 9to5mac.com.

Den amerikanske webside citerer “kilder” (ikke “troværdige kilder”, bare “kilder”), som hævder at vide, at Apple planlægger en større event i midten af marts, og udover iPhone 5se, der skulle komme med Apples A9-chip (den samme som sidder i iPhone 6s og 6s Plus), kamera med Live Photos-understøttelse, Apple Pay og nogenlunde samme design som den tidligere iPhone 5s-model, vil vi formentlig også få en ny iPad Air 3 at se ved samme lejlighed.

Den aktuelle 9,7” iPad Air-model blev lanceret i oktober 2014, så det er også ved at være på tide. iPad Air 3 kommer angiveligt til at ligne sin forgænger, men vil komme med diverse forbedringer hentet fra iPad Pro såsom bedre lyd og en Smart Connector, hvilket kan tyde på, at et Smart Keyboard også er på trapperne.

Et decideret nyt Apple Watch skal vi ikke regne med, skriver 9to5mac. I stedet vil fokus være på nye urremme og ny software, oplyser de førnævnte “kilder”.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.