Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Næste smartphone fra LG får T-display

LG Wing bliver navnet på en smartphone med en helt ny formfaktor - en dobbeltskærm, der kan formes som et "T".

Skrevet af / 07/09/2020 - 14:29
Næste smartphone fra LG får T-display

Foldbare smartphones som Samsung Galaxy Z Flip og Huawei Mate Xs er gamle nyheder. Skal det være helt nyt og innovativt, skal dobbelt-skærmen kunne formes som et “T”.

Det mener i hvert fald sydkoreanske LG, som om en uges tid ventes at lancere topmobilen LG Wing, der kommer med to separate skærme placeret i lag oven på hinanden. Således kan den øverste skærm drejes 90 grader, så de to skærme tilsammen danner det føromtalte “T”. Princippet illustreres i denne video, som LG allerede offentliggjorde i sidste uge for at tease lanceringen af den nye smartphone.

 

LG’s smartphones er generelt ikke tilgængelige i Danmark, men det er stadig interessant at følge med i, hvad den anden sydkoreanske elektronikgigant beskæftiger sig med. Samsungs arvefjende har gennem mange år været helt i front, når det gælder innovation på display-området. Således har LG også ofte været førende, når det gælder display-teknologi på TV-fronten. F.eks. viste LG allerede på CES 2019 verdens første sammenrullelige OLED-TV, Signature OLED65R9, med en skærm der kan gemmes væk, når det ikke er i brug.

LG Wing er da også første skud på stammen i en ny serie af smartphones fra LG under navnet Explorer. Det særlige projekt skal “opdage nye måder at interagere med mobile enheder på … og udfordre eksisterende brugernormer,” har LG udtalt om den kommende smartphone ifølge The Verge.

Det T-formede display skal give helt nye betjeningsmuligheder.

Ifølge det amerikanske tech-medie kommer LG Wing med 5G, tripelkamera (med en primær sensor på 64 megapixel) samt en processor fra Snapdragon 7-serien.

Lanceringen af LG Wing kan følges her den 14. september.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

0
Scroll to Top