TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Næste smartphone fra LG får T-display

LG Wing bliver navnet på en smartphone med en helt ny formfaktor - en dobbeltskærm, der kan formes som et "T".

forfatter
Publiceret 07/09/2020 - 14:29

Foldbare smartphones som Samsung Galaxy Z Flip og Huawei Mate Xs er gamle nyheder. Skal det være helt nyt og innovativt, skal dobbelt-skærmen kunne formes som et “T”.

Det mener i hvert fald sydkoreanske LG, som om en uges tid ventes at lancere topmobilen LG Wing, der kommer med to separate skærme placeret i lag oven på hinanden. Således kan den øverste skærm drejes 90 grader, så de to skærme tilsammen danner det føromtalte “T”. Princippet illustreres i denne video, som LG allerede offentliggjorde i sidste uge for at tease lanceringen af den nye smartphone.

 

LG’s smartphones er generelt ikke tilgængelige i Danmark, men det er stadig interessant at følge med i, hvad den anden sydkoreanske elektronikgigant beskæftiger sig med. Samsungs arvefjende har gennem mange år været helt i front, når det gælder innovation på display-området. Således har LG også ofte været førende, når det gælder display-teknologi på TV-fronten. F.eks. viste LG allerede på CES 2019 verdens første sammenrullelige OLED-TV, Signature OLED65R9, med en skærm der kan gemmes væk, når det ikke er i brug.

LG Wing er da også første skud på stammen i en ny serie af smartphones fra LG under navnet Explorer. Det særlige projekt skal “opdage nye måder at interagere med mobile enheder på … og udfordre eksisterende brugernormer,” har LG udtalt om den kommende smartphone ifølge The Verge.

Det T-formede display skal give helt nye betjeningsmuligheder.

Ifølge det amerikanske tech-medie kommer LG Wing med 5G, tripelkamera (med en primær sensor på 64 megapixel) samt en processor fra Snapdragon 7-serien.

Lanceringen af LG Wing kan følges her den 14. september.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend