Næste smartphone fra LG får T-display

LG Wing bliver navnet på en smartphone med en helt ny formfaktor - en dobbeltskærm, der kan formes som et "T".

Foldbare smartphones som Samsung Galaxy Z Flip og Huawei Mate Xs er gamle nyheder. Skal det være helt nyt og innovativt, skal dobbelt-skærmen kunne formes som et “T”.

Det mener i hvert fald sydkoreanske LG, som om en uges tid ventes at lancere topmobilen LG Wing, der kommer med to separate skærme placeret i lag oven på hinanden. Således kan den øverste skærm drejes 90 grader, så de to skærme tilsammen danner det føromtalte “T”. Princippet illustreres i denne video, som LG allerede offentliggjorde i sidste uge for at tease lanceringen af den nye smartphone.

 

LG’s smartphones er generelt ikke tilgængelige i Danmark, men det er stadig interessant at følge med i, hvad den anden sydkoreanske elektronikgigant beskæftiger sig med. Samsungs arvefjende har gennem mange år været helt i front, når det gælder innovation på display-området. Således har LG også ofte været førende, når det gælder display-teknologi på TV-fronten. F.eks. viste LG allerede på CES 2019 verdens første sammenrullelige OLED-TV, Signature OLED65R9, med en skærm der kan gemmes væk, når det ikke er i brug.

LG Wing er da også første skud på stammen i en ny serie af smartphones fra LG under navnet Explorer. Det særlige projekt skal “opdage nye måder at interagere med mobile enheder på … og udfordre eksisterende brugernormer,” har LG udtalt om den kommende smartphone ifølge The Verge.

Det T-formede display skal give helt nye betjeningsmuligheder.

Ifølge det amerikanske tech-medie kommer LG Wing med 5G, tripelkamera (med en primær sensor på 64 megapixel) samt en processor fra Snapdragon 7-serien.

Lanceringen af LG Wing kan følges her den 14. september.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple Watch SE

  Vejl.pris 2299 kr Apple Watch SE: Det mest brugervenlige smart-ur

  Apple iPhone 12 Pro Max

  Vejl.pris 12399 kr Den de andre skal slå

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.