TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Motorola vil være ung med de unge

Med Motorola Edge 30 Fusion og Edge 30 Neo går den kinesiske producent i nye retninger for så vidt angår design og materialer.

forfatter
Publiceret 08/09/2022 - 23:57
Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.

Motorola lancerede ikke blot den nye topmodel Edge 30 Ultra ved dagens stort anlagte arrangement i Milano. To nye mellemklassemodeller blev det også til, nemlig Motorola Edge 30 Fusion og Edge 30 Neo.

motorolaedge30 ultra fusion neo
Sammen med Motorola Edge 30 Ultra (til højre) lancerede firmaet også Motorola Edge 30 Fusion (i midten) samt den prisbillige Motorola Edge 30 Neo (til venstre). (Foto: Peter Gotschalk)

De to nye modeller går dog helt nye veje end Motorolas tidligere mobiler i samme prisklasse. Nu satses der på lækkert design og nye farver.

Læs også Motorola lancerer vild flagskibsmobil Med Motorola Edge 30 Ultra har den kinesiske mobilproducent lanceret sit hidtil mest ambitiøse produkt.
Motorola Edge 30 Ultra

Motorola Edge 30 Fusion

Med denne model vil den kinesiske mobilproducent “bygge bro mellem fantastisk design og nye flagskibsfunktioner”.

Kanterne er symmetrisk buet, ligesom aluminiumsrammen er sandblæst og poleret.

Motorola Edge 30 Fusion
Motorola Edge 30 Fusion bliver bl.a. tilgængelig i farven Aurora White. (Foto: Motorola)

Oven i det lækre design får du god ydelse takket være Qualcomms Snapdragon 888+ 5G-processor samt op til 12 GB RAM. Motorola Edge 30 Fusion byder desuden på op til 512 GB indbygget lagerplads.

Hovedkameraet på 50 megapixel kommer med OIS samt den særlige all-pixel fokus-funktion, som anvender 32x flere pixels til at fokusere på motivet end almindelige mobilkameraer, hævder producenten. Kameraet har også en ultravidvinkellinse på 13 megapixel samt en dedikeret dybdesensor. Frontkameraet er på 32 megapixel.

Den kantløse pOLED-skærm måler 6,55″ og kommer med HDR10+, FHD+ opløsning samt en opdateringshastighed på 144 Hz.

motorola edge 30 fusion
Oven i det lækre design får du god ydelse takket være Qualcomms Snapdragon 888+ 5G-processor samt op til 12 GB RAM. (Foto: Peter Gotschalk)

Batteriet på 4400 mAh kan lades lynhurtigt op med op til 68W.

Motorola Edge 30 Neo

Denne mobil er det første produkt lanceret i partnerskab med Pantone, verdens førende firma “inden for farvekonsistens og nøjagtighed for mærker og designere over hele verden,” skriver Motorola i en pressemeddelelse.

Motorola Edge 30 Neo
Motorola Edge 30 Neo fremstilles i fire forskellige ægte Pantone-farver: Very Peri, Aqua Foam, Black Onyx eller Ice Palace. I Danmark er det dog kun farverne Very Peri (længst til højre) og Black Onyx (nummer to fra venstre), som bliver tilgængelige i butikkerne. (Foto: Peter Gotschalk)

Hver model har et subtilt Pantone-chipindlæg på bagsiden af mobilen samt mulighed for at personliggøre telefonen ved at integrere farver på tværs af brugergrænsefladen.

Et LED-bånd omslutter kamerahuset og lyser ved notifikationer på forskellige måder, du selv kan tilpasse.

Motorola Edge 30 Neo kommer med en 6,28″ pOLED-skærm med 120 Hz opdateringsfrekvens og FHD+ opløsning. Den har to kameraer – 64 megapixel hovedsensor med OIS samt 13 megapixel ultravidvinkel – samt et 4020 mAh batteri, der kan oplades med op til 68W.

Hele værket drives af en Snapdragon 695 5G-processor.

Pris og tilgængelighed

Motorola Edge 30 Fusion vil kunne købes i Danmark fra den 9. september i farverne Cosmic Grey og Aurora White. Den vejledende pris er 4.499 kroner.

Motorola Edge 30 Neo
Hvert eksemplar af Motorola Edge 30 Neo har et subtilt Pantone-chipindlæg på bagsiden af mobilen. (Foto: Motorola)

Motorola Edge 30 Neo kommer ligeledes i butikkerne fra den 9. september. Mobilen er tilgængelig i farverne Very Peri og Black Onyx. Den vejledende pris er 2.999 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
blank
Følg med, når Google lancerer Pixel i dag Hvad får vi at se, når Google i dag lancerer sin nye hardware? Vi er selvfølgelig på stedet, men du kan kigge med på skærmen derhjemme.
Nye kinesiske mobiler på det danske marked Xiaomi 12T Pro kommer med 200 Mp kamera, mens den almindelige Xiaomi 12T må "nøjes" med 108 Mp.
Nu er 'USB-C'-loven vedtaget Forbrugerne vil snart kunne bruge én enkelt ladeløsning for deres elektroniske enheder, meddeler EU-parlamentet.
Google siger farvel til spil-streaming Den 18. januar 2023 er det slut med Googles cloud-baserede spiltjeneste. Brugere får deres penge tilbage.
blank
Smart-ur til kendere Garmin gør virkelig sit bedste for at tilbyde et ur for enhver smag. Nu har de præsenteret et smart-ur med et så klassisk udseende, at det ofte forveksles med et traditionelt analogt ur.
blank
En kæmpe mobil til et kæmpe budget Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en værdig arvtager til sin skamroste forgænger. Men alligevel er vi ikke helt oppe at ringe denne gang.
Følg Lyd & Billede