Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Motorola lancerer Razr 2022

Motorola Razr 2022 har større skærm og redesignet hængsel, der giver nye muligheder.

Skrevet af / 25/10/2022 - 14:20
Motorola lancerer Razr 2022

Den første Motorola Razr-klaptelefon kom på markedet i 2004, og i de følgende år solgte den dengang amerikanske mobilproducent mere end 50 millioner eksemplarer af den ikoniske mobil.

Siden da har Motorola relanceret klapmobilen som smartphone med Android – første gang i 2019 – men til en meget høj pris. Og den seneste udgave af Motorola Razr, som vi testede i 2021, var ikke særlig vellykket.

Læs også Motorolas klapmobil burde koste det halve! Motorola Razr 5G kunne have været næsten magisk. I stedet lever klapmobilen ikke op til sit ikoniske navn.

Men nu prøver Motorola igen med Razr 2022, som er blevet opgraderet på alle fronter.

Den foldbare pOLED-skærm måler nu 6,7″ i udfoldet tilstand og kommer med en opdateringsfrekvens på 144 Hz. Frontskærmen – den såkaldte Quick View-skærm – måler stadig 2,7″, men takket være et nyt hængsel kan Motorola Razr 2022 gøre en anden populær klapmobil, Samsung Galaxy Z Flip, kunsten efter og forblive åben i såkaldt Flex View-tilstand.

Motorola Razr 2022
Ved hjælp af det nye hængsel og Flex View kan du bruge Quick View-skærmen som vækkeur, hvis du lader den stå åben på natbordet ved siden af sengen. (Foto: Motorola)

Dermed kan Motorola Razr 2022 placeres på et hvilket som helst underlag og anvendes som sit eget kamerastativ. Og Quick View-skærmen kan dermed bruges som søger, mens man tager selfies med mobilens primære kamera.

Her er der tale om et kamera med to linser på hhv. 50 Mp, 1/1.5″ sensor, 2,0 μm pixels samt optisk billedstabilisering samt en 13 Mp ultravidvinkel. Selfiekameraet på indersiden af den udfoldede mobil er på 32 Mp.

Hele værket drives af en Snapdragon 8+ Gen 1-processor, ligesom mobilen leveres med 6 GB RAM og 256 GB indbygget lagerplads. Batteriet på 3500 mAh kan hurtigoplades ved hjælp af den medfølgende 33W turbooplader. Til gengæld understøttes trådløs opladning ikke. Mobilen leveres med Android 12, og Motorola garanterer mindst to opgraderinger af styresystemet.

Motorola Razr 2022 kan prale af et primært kamera med to linser på hhv. 50 Mp, 1/1.5″ sensor, 2,0 μm pixels samt optisk billedstabilisering samt en 13 Mp ultravidvinkel. Selfiekameraet på indersiden af den udfoldede mobil er på 32 Mp. (Foto: Motorola)

Motorola Razr 2022 understøtter desuden Dolby Atmos, og Motorola lover, at teknologien garanterer en “fordybende underholdningsoplevelse.”

“Uanset om den nydes gennem telefonens to store stereohøjttalere eller hovedtelefoner, får du forbedret bas, vokal og klarhed på tværs af alt dit yndlingsindhold i Dolby Atmos. Til optagelser og taleopkald vil du nyde godt af den første triple array mic på en foldbar telefon, som sikrer sømløs, ensartet og klar lyd,” forsikrer producenten i sin pressemeddelelse.

Motorola Razr 2022
Motorola Razr 2022 kommer i farven satin black. (Foto: Motorola)

Pris og tilgængelighed

Motorola Razr 2022 kommer i farven satin black og er tilgængelig i butikkerne fra den 11. november til en vejledende pris på 8.199 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top