TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Motorola lancerer nedgraderet topmodel

Motorola Edge 30 er verdens tyndeste 5G-smartphone, hævder producenten.

forfatter
Publiceret 28/04/2022 - 12:01

De sidste to år har Motorola lanceret flere modeller på samme tid i den såkaldte Edge-serie af premiummobiler, men i år valgte den kinesiske mobilproducent en anden tilgang, da Edge 30 Pro blev lanceret for sig selv allerede i slutningen af februar.

Læs også Topydelse til spotpris Motorola Edge 30 Pro er i skrivende stund den hurtigste Android-mobil på markedet, og prisen er næsten ikke til at slå.
Motorola Edge 30 Pro

Og først nu er Motorola så klar med den “almindelige” Edge 30, der kommer til salg i butikkerne d. 9. maj.

Motorola kalder selv Motorola Edge 30 for “verdens tyndeste 5G-smartphone”, og selvom det er svært at bekræfte, så er den i hvert fald både tynd og let med sine 6,79 mm og 155 gram.

I forhold til sidste års standardmodel, Motorola Edge 20, er der ikke sket det store for så vidt angår processorkraft. Motorola Edge 30 er nemlig baseret på den samme Snapdragon 778G-processor som Edge 20, så det er primært mobilkameraet og mobilens fysiske design, der har ændret sig.

Motorola Edge 30 kommer i farverne Aurora Green (billedet), Meteor Grey og Supermoon Silver. (Foto: Motorola)

Udover at være slankere og lettere er Motorola Edge 30 også fysisk mindre end sin forgænger. Den kommer med en AMOLED-skærm på 6,5″ og FHD+ opløsning, ligesom skærmen har 144 Hz opdateringsfrekvens og HDR10+.

Der sidder også et nyt kamera i Edge 30, som i al væsentlighed er identisk med kameraet i dette års topmodel, Edge 30 Pro. Det vil sige, at Edge 30 kommer med tre kameralinser på hhv. 50 megapixel (vidvinkel med såkaldt Quad Pixel-teknologi samt OIS), 50 megapixel (ultravidvinkel og makro) og 2 megapixel dybdesensor. Frontkameraet er på 32 megapixel.

Batteriet er blot på 4020 mAh, men kan hurtigoplades med op til 30W.

Motorola Edge kommer som nævnt til salg fra d. 9. maj til en vejledende pris på 3.499 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend