Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Motorola Edge 40 Neo og Moto G84 5G: De nyeste tilføjelser til Motorolas mobil-lineup

Det bedste fra Motorolas nyeste lancering.

Skrevet af / 14/09/2023 - 13:49
Motorola Edge 40 Neo og Moto G84 5G: De nyeste tilføjelser til Motorolas mobil-lineup

Motorola har i dag lanceret fire nye smartphones, herunder Edge 40 Neo og Moto G84 5G. Motorola Edge 40 Neo er endnu en model i Edge 40-serien, som også inkluderer Motorola Edge 40 og Motorola Edge 40 Pro, som vi begge har testet tidligere på året. Dertil kommer Motorola Moto G84, der er en billigere model med funktioner hentet fra dyrere flagskibsmobiler.

Motorola Edge 40 Neo

Den nye Motorola Edge 40 Neo har en profil på kun 7,76 mm og buede kanter, der skal gøre den nem at håndtere. Den er også IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig over for vand og støv.

Læs også Kongen er død, Kongen leve! Hvis du vil have en klapmobil, er det Motorola Razr 40 Ultra, du skal vælge.

Telefonen har et 50 MP såkaldt Ultra Pixel-kamera med instant all-pixel fokusteknologi og bedre ydeevne i svagt lys, oplyser Motorola. Kameraet bruger også optisk billedstabilisering (OIS) for at sikre skarpe og klare optagelser. Derudover tilbyder den et 13 MP ultravidvinkelkamera samt et 32 MP frontkamera.

Mobilen fås i tre forskellige farver – Black Beauty med en mat akrylbagside samt Soothing Sea og Caneel Bay med vegansk læderfinish – og har en 6,55″ endless-edge pOLED-skærm med en opdateringshastighed på 144 Hz. Skærmen er også kompatibel med Dolby Vision og HDR10+. Opløsningen er FHD+, og den maksimale lysstyrke er 1300 nits.

Motorola Edge 40 Neo
(Foto: Motorola)

Med en MediaTek Dimensity 7030s-processor og 5G-forbindelse skal Motorola Edge 40 Neo kunne levere en hurtig ydeevne og understøttelse af cloud gaming, lover producenten.

Drevet af Android 13 tilbyder Motorola Edge 40 Neo forskellige sikkerhedsforanstaltninger, inklusive Moto Secure, der beskytter brugerne mod trusler og phishing.

Motorola Moto G84 5G
Motorola Moto G84 5G i farven PANTONE Viva Magenta. (Foto: Motorola)

Motorola Moto G84 5G

Motorola har også opgraderet deres populære Moto G-serie med tre nye modeller: Moto G84 5G, Moto G54 5G og Moto G14.

Moto G84 5G skiller sig ud med sine unikke farver og et kamera med OIS-teknologi. Den har en 50 MP kamerasensor med Ultra Pixel-teknologi, der skal forbedre billedkvaliteten i svagt lys. Der er også et 8 MP ultravidvinkelobjektiv og et 16 MP selfiekamera.

Moto G84 5G fås i farverne PANTONE Viva Magenta, Marshmallow Blue og Midnight Blue. Den er også IP54-certificeret for vandafvisning. Mobilen har desuden en ultrabred 6,5″ skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz og understøttelse af Dolby Atmos-lyd for en forbedret underholdning. Værket drives af en Snapdragon 695 5G-processor.

Læs også Ikke en mobil til spil Trods den lave pris føles det ikke, som om Moto g73 giver valuta for pengene – dertil er der for mange ulemper.

Pris og tilgængelighed

Motorola Edge 40 Neo vil være tilgængelig til en vejledende startpris på 2.999 kroner, mens Moto G84 5G vil have en vejledende startpris på 2.299 kroner. Den nøjagtige dato for salgsstart kender vi endnu ikke.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billigere Galaxy Watch

Huaweis efterfølger vender tilbage

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Scroll to Top