TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mobil fra Pepsi Cola!

Se det første lækkede billede her.

Nej, det er ikke 1. april. Det er ikke engang forår. Amerikanske Pepsi har udviklet en smartphone, Pepsi P1, som kun kommer på markedet i Kina. Det bekræftede virksomheden i dag.

“Vi er glade for at kunne meddele, at Pepsi i øjeblikket samarbejder med en licenspartner for at kunne lancere en række produkter, herunder mobiltelefoner og tilbehør, på markedet i Kina i løbet af de kommende måneder,” sagde Pepsi blandt andet i en pressemeddelelse.

Yderligere officiel information har Pepsi ikke givet fra sig, men en læk viderebragt af Mobipicker.com afslører, at den kommende Pepsi-mobil bliver i mellemklassen med en stor 5,5” skærm i Full HD, 1,7 GHz processor, 2 GB RAM og 16 GB indbygget lagerplads. Kameraet får 13 MP, og mobilen kommer til at køre Android Lollipop i version 5.1. Prisen på det kinesiske marked kommer til at svare til cirka 1.500 danske kroner.

Nedenstående billede bragt af Mobipicker.com blev oprindeligt lækket på en “Pepsi Phone”-side på Weibo, det kinesiske svar på Facebook, men den pågældende side er ikke længere tilgængelig.

Foto: Weibo via Mobipicker.com
Foto: Weibo via Mobipicker.com

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.