Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Min fotostream erstattes nu helt af iCloud Photos

Om en måned kan du ikke længere gemme billeder i Apples Min fotostream, men du har i alt knap to måneder til at redde dine gamle fotos.

Skrevet af / 30/05/2023 - 18:31
Min fotostream erstattes nu helt af iCloud Photos

Min fotostream (My Photo Stream) er en forgænger til iCloud Photos, hvor man havde adgang til sine 1.000 seneste billeder på sin iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Den har hidtil levet parallelt med iCloud Photos, hvor fordelen har været, at billederne ikke tog plads op på iCloud. Men nu rydder Apple op i fototjenesterne og nedlægger Min fotostream.

Apple meddeler, at det efter 26. juni 2023 ikke længere er muligt at uploade billeder til Min fotostream. En måned senere, den 26. juli, lukkes tjenesten helt ned. Du har altså dette tidsrum til at redde de billeder, som udelukkende ligger i fotostreamen.

For at redde dine billeder på din bærbare Apple-enhed, gå til Fotos > Album > Min Fotostream. Markér billederne og vælg Del > Gem fotos. På din Mac åbner du Fotos og fotoalbummet Min Fotostream. Vælg billederne, og træk dem over i dit fotobibliotek i stedet.

Her finder du mere detaljerede instruktioner, heriblandt at komme i gang med iCloud Photos.

Læs også:

iOS 16 – En lille opdatering med et hav af nyheder

Der er et nyt styresystem på vej til din iPhone. Forvent ingen revolutioner, men masser af nye funktioner.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Ny modelserie fra Pocketbook

Dine næste Ray-Bans bliver ikke bare lækre, de er også smarte!

Samsung lækker næste Galaxy

Xiaomi vil gøre din sundhed smart

Den nye Xiaomi 13T-serie

Garmin-ur til den aktive livsstil

Lyd & Billede
Scroll to Top