Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Microsofts AI-assistent Copilot findes nu til Android

Skrevet af / 27/12/2023 - 14:23
Microsofts AI-assistent Copilot findes nu til Android

Vi har tidligere omtalt at Microsoft har samlet sine AI-hjælpefunktioner under én paraply-funktion ved navn Copilot. Den er allerede integreret i søgetjenesten Bing og browseren Microsoft Edge. I november blev den udgivet som separat produkt til virksomhedskunder, der har brug for hjælp med rutineopgaver på arbejdspladsen.

Nu har en opmærksom Android-bruger skrevet på det sociale medie X (tidligere kendt som Twitter), at han faldt over Copilot i Google Play Store. Det er lidt overraskende, da Microsoft hverken har talt om at overveje dette, postet noget på deres blogs eller udsendt nogen pressemeddelelse om sagen.

Screenshot: Google Play Store

På Play Store kan vi læse at app’en integrerer Chat GPT-4 og billedgeneratorværktøjet DALL-E, så du kan bruge dem direkte på mobilen.

Copilot er en banebrydende chat-assistent fra Microsoft drevet af de nyeste OpenAI-modeller, GPT-4 og DALL·E 3. Disse avancerede AI-teknologier giver hurtige, komplekse og præcise svar, samt evnen til at skabe betagende billeder ud fra enkle beskrivelsende tekster.

Du kan downloade Copilot til Android her

Læs også Hvad pokker er Copilot? Nu er Microsofts nye assistent blevet lanceret, og sådan her er det meningen, at den skal fungere.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

Nej, Samsung Galaxy S22 får ikke nye AI-funktioner

0
Scroll to Top