Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Microsoft kommer med egen mobil

Det er nu mere sikkert end nogensinde før: Ifølge troværdige kilder arbejder Microsoft lige nu på deres hele egen mobil med Windows Phone 8-styresystemet.

Skrevet af / 03/10/2012 - 10:51
Microsoft kommer med egen mobil

For kort tid siden præsenterede Microsoft i fællesskab med HTC det, de selv betegner som Windows Phone 8-signaturtelefoner: Windows Phone 8X og Windows Phone 8S.

Mens Microsoft har lavet softwaren, er det til gengæld HTC, som har produceret de to smartphones. Og selvom man fristes til at tro, at det er det tætteste, vi kommer på mobiler, der er Microsofts egne, er det måske ikke hele sandheden.

For udviklingen af en Microsoft-mobil med Windows Phone 8 er godt i gang: Den eksisterer allerede og er i gang med at blive testet. I hvert fald hvis vi skal tro websiden WPCentral, der har talt med flere troværdige kilder.

Kilderne kender dog ikke de nærmere detaljer omkring telefonen – hverken specifikationer eller lanceringstidspunkt – men påstår, at den er helt unik sammenlignet med de eksisterende Windows Phone 8-mobiler på markedet.

Rygterne bliver bakket op af websiden BGR, der mener at vide, at lanceringen sker i løbet af de kommende måneder – dog ikke som en del af den første Windows Phone 8-bølge.

Det er ikke første gang, der har været spekuleret i, om Microsoft pønser på en mobil, som opfylder deres egne ønsker til fulde – og med deres egen tablet, Surface, i mente, kan der måske meget vel være hold i rygterne.

Hvad tror du?

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top