TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Microsoft kommer med egen mobil

Det er nu mere sikkert end nogensinde før: Ifølge troværdige kilder arbejder Microsoft lige nu på deres hele egen mobil med Windows Phone 8-styresystemet.

forfatter
Publiceret 03/10/2012 - 10:51

For kort tid siden præsenterede Microsoft i fællesskab med HTC det, de selv betegner som Windows Phone 8-signaturtelefoner: Windows Phone 8X og Windows Phone 8S.

Mens Microsoft har lavet softwaren, er det til gengæld HTC, som har produceret de to smartphones. Og selvom man fristes til at tro, at det er det tætteste, vi kommer på mobiler, der er Microsofts egne, er det måske ikke hele sandheden.

For udviklingen af en Microsoft-mobil med Windows Phone 8 er godt i gang: Den eksisterer allerede og er i gang med at blive testet. I hvert fald hvis vi skal tro websiden WPCentral, der har talt med flere troværdige kilder.

Kilderne kender dog ikke de nærmere detaljer omkring telefonen – hverken specifikationer eller lanceringstidspunkt – men påstår, at den er helt unik sammenlignet med de eksisterende Windows Phone 8-mobiler på markedet.

Rygterne bliver bakket op af websiden BGR, der mener at vide, at lanceringen sker i løbet af de kommende måneder – dog ikke som en del af den første Windows Phone 8-bølge.

Det er ikke første gang, der har været spekuleret i, om Microsoft pønser på en mobil, som opfylder deres egne ønsker til fulde – og med deres egen tablet, Surface, i mente, kan der måske meget vel være hold i rygterne.

Hvad tror du?

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend