Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lenovo Tech World med bøjelig mobil og smarte AI-funktioner

Ved Lenovos årlige teknologi-event viste Motorola hardware-koncepter og nyttig software frem

Skrevet af / 28/10/2023 - 16:31
Lenovo Tech World med bøjelig mobil og smarte AI-funktioner

Ved dette års Lenovo Tech World var der en række oplægsholdere, som fortalte om Lenovos forskning, og hvilke interessante områder de vil hellige sig i fremtiden. Meget handlede selvfølgelig om AI, men datterselskabet Motorola viste også en øjenåbnende innovation inden for hardware.

Foto: Lenovo

Det handlede om en FHD+ POLED-skærm, der kan bøjes og formes efter, hvad den skal bruges til. I flad tilstand er skærmen på 6,9 tommer en helt normal Android-oplevelse. Men bøjer man bunden, bliver den til et stativ og så tilpasser interfacet sig til den resterende 4,6 tommer skærm. Perfekt til skrivebordet, når man bekvemt vil se meddelelser på skærmen.

Foto: Christopher Dilts / Motorola

Men skal du ud om sommeren, har du måske ikke nogen passende lommer at putte din mobiltelefon i. Intet problem, så bøj bare mobiltelefonen helt og tag den på som et armbånd. Så fungerer den resterende skærmoverflade ligesom på den ydre skærm på den foldbare Motorola Razr mobiltelefon.

Mobile AI-funktioner

Motorola har længe haft smarte funktioner i sine mobiler, og deres MotoAI fortsætter med at udvikle sig, for at lære hvordan du bruger mobilen, og blive bedre til at hjælpe dig. Den vil være i stand til at besvare spørgsmål, du har, lave udkast til beskeder, planlægge aktiviteter, og lignende. En fordel er, at dine data ikke forlader enheden, men behandlingen foregår direkte i mobilen.

Andre funktioner, de også arbejder på, er en dokumentscanner, der kan fjerne rynker og skygger, så du får et renere billede at bruge i dokumentation og regnskab.

En anden funktion skulle hjælpe dig med at opsummere lange chats, e-mails og rapporter, og give dig et hurtigt referat af de vigtigste dele af indholdet.

Foto: Lenovo

De viste også en funktion, der hurtigt kan anonymisere skærmbilleder fra sociale medier, så man ikke ved et uheld kommer til at hænge nogen ud online.

Læs også:

MWC 2023: Motorola viser konceptmobil med rullende skærm

Der er ny teknologi på vej til mobilbrugerne. F.eks. smartphones med rullende skærm.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top