TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lenovo lancerer Legion Phone Duel

Lenovo varmer op til 5G med en smartphone, der er pakket med kræfter til dedikerede gamere.

Lenovo Legion Phone Duel er designet fra bunden som gaming-mobil, skriver Lenovo i en pressemeddelelse.

“Det virtuelle joystick med dobbelte trigger-knapper er indbygget med dobbelte haptiske motorer, som giver livagtig feedback og skaber en vildere spilleoplevelse. Den er udstyret med imponerende gamer-features og optimeret batteri, der holder en hel dag med almindeligt smartphone-forbrug. Opladerporten er placeret midt på smartphonen, så den ikke kommer i vejen, hvis du skal have et power boost, mens du gamer. Fra nul til 50 procent power tager 10 minutter, og en fuld opladning klares på blot en halv time,” fortæller Lenovo endvidere.

Mobilen kommer med Snapdragon 865 Plus 5G-processor, 12 GB eller 16 GB RAM, 256 GB eller 512 GB indbygget UFS 3.1-lager og et kæmpe batteri på hele 5000 mAh.

Selfie-kameraet er indbygget som pop-up-kamera på siden af telefonen, så man kan filme og streame sig selv, mens man spiller. (Foto: Lenovo)

AMOLED-skærmen er på 6,65″ i Full HD-opløsning og kommer med en opdateringsfrekvens på 144 Hz. Lyden leveres af Dirac Audio-software med 4X stereohøjtalere, som skal kunne levere en livagtig 3D-lydoplevelse.

Selfie-kameraet er indbygget som pop-up-kamera på siden af telefonen, så man kan filme og streame sig selv, mens man spiller.

Pris og tilgængelighed kender vi endnu ikke.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.