Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lenovo lancerer Legion Phone Duel

Lenovo varmer op til 5G med en smartphone, der er pakket med kræfter til dedikerede gamere.

Skrevet af / 22/07/2020 - 15:53
Lenovo lancerer Legion Phone Duel

Lenovo Legion Phone Duel er designet fra bunden som gaming-mobil, skriver Lenovo i en pressemeddelelse.

“Det virtuelle joystick med dobbelte trigger-knapper er indbygget med dobbelte haptiske motorer, som giver livagtig feedback og skaber en vildere spilleoplevelse. Den er udstyret med imponerende gamer-features og optimeret batteri, der holder en hel dag med almindeligt smartphone-forbrug. Opladerporten er placeret midt på smartphonen, så den ikke kommer i vejen, hvis du skal have et power boost, mens du gamer. Fra nul til 50 procent power tager 10 minutter, og en fuld opladning klares på blot en halv time,” fortæller Lenovo endvidere.

Mobilen kommer med Snapdragon 865 Plus 5G-processor, 12 GB eller 16 GB RAM, 256 GB eller 512 GB indbygget UFS 3.1-lager og et kæmpe batteri på hele 5000 mAh.

Selfie-kameraet er indbygget som pop-up-kamera på siden af telefonen, så man kan filme og streame sig selv, mens man spiller. (Foto: Lenovo)

AMOLED-skærmen er på 6,65″ i Full HD-opløsning og kommer med en opdateringsfrekvens på 144 Hz. Lyden leveres af Dirac Audio-software med 4X stereohøjtalere, som skal kunne levere en livagtig 3D-lydoplevelse.

Selfie-kameraet er indbygget som pop-up-kamera på siden af telefonen, så man kan filme og streame sig selv, mens man spiller.

Pris og tilgængelighed kender vi endnu ikke.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top