Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Kundetilfredsheden med Samsung Galaxy S24 når nye højder

For første gang overgår en Galaxy-mobiltelefon den nyeste iPhone-model i kundeundersøgelsen.

Skrevet af / 15/02/2024 - 16:16
Kundetilfredsheden med Samsung Galaxy S24 når nye højder

Kampen om mobiltelefonkunderne har længe stået mellem Samsung og Apple. I årevis har den amerikanske virksomhed haft flere tilfredse kunder end den sydkoreanske. Men i den seneste undersøgelse fra produktanbefalingssiden PerfectRec er tallene for første gang byttet rundt.

Så længe man har ført statistik, har iPhone altid ligget i top og Galaxy S-serien 10-12 procent lavere i kundetilfredshed. Men i år er topkaraktererne for Galaxy S24 pludselig steget med utrolige 16 procent, og Galaxy S24 Ultra er steget med 6 procent sammenlignet med sidste års S23-serie. Samtidig er iPhone 15 faldet med én procent i forhold til iPhone 14, og Pro Max er dykket med 8 procent i forhold til sidste års model.

(Grafik: PerfectRec)

Virksomheden har støvsuget Google-anmeldelser for kundebedømmelser fra amerikanske forhandlere som Best Buy, Verizon og AT&T. Derefter har man set på, hvor stor en procentdel af kunderne, der giver en bestemt mobiltelefonmodel 5 ud af 5 stjerner. Deres statistik er baseret på 177.000 Galaxy S-anmeldelser siden 2020 og 140.000 iPhone-anmeldelser siden 2019. I denne undersøgelse er tallene dog kun baseret på nogle få tusinde anmeldelser af S24.

PerfectRec forbeholder sig retten til at ændre tallene, da tidlige iPhone-købere ofte er teknologientusiaster, som er mere kritiske end den gennemsnitlige kunde. Med tiden plejer anmeldelserne at blive bedre. De påpeger også, at Apple-kunder og Galaxy-kunder kan være forskellige kundegrupper, som opfører sig forskelligt.

Kilde: PerfectRec

Læs også:

Galaxy AI giver Samsung Galaxy S24-mobiler helt nye muligheder

Med kunstig intelligens kan Samsungs nye Galaxy-smartphones gøre ting, de aldrig har kunnet før. Få overblikket her.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top