TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Kun få dage til ny iPad-lancering

I alt lancerer Apple tre nye iPads.

forfatter
Publiceret 17/10/2022 - 15:09

Om ganske få dage er Apple klar med nye produkter. Det mener i hvert fald det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg at vide.

Ifølge Bloomberg er der tale om en ren iPad-opdatering med i alt tre nye produkter.

Først og fremmest kommer der to nye udgaver af Apples iPad Pro. Med henholdsvis 11″ og 12,9″ skærm og begge med den nyeste M2-processor til at drive værket.

Det flade design fra de seneste iPad Pro- og iPad Air-modeller bibeholdes, og også den tredje nye iPad, em opdatering af den billigste og helt almindelige iPad, får det nye design samt USB-C i stedet for Lightning-port.

Læs også Sådan bliver iPadOS 16 Mange af de nye funktioner har iPadOS til fælles med macOS og iOS.
iPadOS 16

Lanceringen sker uden pomp og pragt. Der bliver altså ingen stor fysisk begivenhed i Cupertino. Produkterne vil dukke op på Apples websider, og pressen vil modtage en pressemeddelelse, forudser Bloomberg. Angiveligt fordi Apple godt selv ved, at denne lancering ikke er vigtig nok til at fortjene stor opmærksomhed.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
God startmodel Et smart-ur til børn, som også er en mobiltelefon. Skræddersyet til at passe til både børnenes og forældrenes behov.
Apple lancerer ny streaming-tjeneste Den nye tjeneste har fokus på klassisk musik.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
3D er tilbage! Selvom kalenderen viser 2023 og ikke 2010, forsøger kinesiske ZTE sig med en ny tablet med brillefri 3D-skærm.
Løbere får nu Amoled-teknologi Forerunner 265 og Forerunner 965 sportsurene - de nyeste modeller i Forerunner-serien - er designet af løbere, til løbere. Og nu ser det ud til, at løberne er sultne efter Amoled-teknologi.
Følg Lyd & Billede