TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Kun få dage til ny iPad-lancering

I alt lancerer Apple tre nye iPads.

forfatter
Publiceret 17/10/2022 - 15:09

Om ganske få dage er Apple klar med nye produkter. Det mener i hvert fald det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg at vide.

Ifølge Bloomberg er der tale om en ren iPad-opdatering med i alt tre nye produkter.

Først og fremmest kommer der to nye udgaver af Apples iPad Pro. Med henholdsvis 11″ og 12,9″ skærm og begge med den nyeste M2-processor til at drive værket.

Det flade design fra de seneste iPad Pro- og iPad Air-modeller bibeholdes, og også den tredje nye iPad, em opdatering af den billigste og helt almindelige iPad, får det nye design samt USB-C i stedet for Lightning-port.

Læs også Sådan bliver iPadOS 16 Mange af de nye funktioner har iPadOS til fælles med macOS og iOS.
iPadOS 16

Lanceringen sker uden pomp og pragt. Der bliver altså ingen stor fysisk begivenhed i Cupertino. Produkterne vil dukke op på Apples websider, og pressen vil modtage en pressemeddelelse, forudser Bloomberg. Angiveligt fordi Apple godt selv ved, at denne lancering ikke er vigtig nok til at fortjene stor opmærksomhed.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Et ur til træning Et utroligt robust træningsur med en batteritid, der slår de fleste andre. At det derudover både er klimavenligt og stilfuldt gør bestemt ikke noget.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.
Nu bliver Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd, chat-oversættelse og gratis VPN.
På jagt efter ny mobil til jul? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
Ny opdatering for Garmin-brugere Garmin offentliggør funktionsopdateringer til flere af sine sportsure og cykelcomputere.
En Musk-mobil? Ja tak! Elon Musk hævder, at Apple truer med at fjerne Twitter fra App Store. Skulle det ske, lover tech-milliardæren at udvikle sin egen smartphone. Vi glæder os allerede.
Følg Lyd & Billede