TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kortholder til iPhone 6

Mujjo laver nogle af de flotteste iPhone-covers, som vi har set, og nu kommer endelig et etui med kortholder til iPhone 6.

Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-Lifestyle-004

Mujjos covers er lavet i ægte læder, og kvaliteten er meget høj. Efter et år med Mujjos kortholder for iPhone 5S kan jeg skrive under på dette. Den er lige så flot, som dengang, trods et års hård brug.

Designet er ændret på coverne til iPhone 6, som har fået plads til flere kort, op til tre stykker, uden at det er gået ud over adgangen til knapper og kontakter.

Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-004

Leather Wallet Case, som Mujjo kalder den, findes i sort og brunt skind, og er tilpasset iPhone 6. Den kan købes fra 22. oktober til EUR 33.

Mujjo nævner intet på websiden om en Leather Wallet Case for iPhone 6 Plus, men vi regner med, at det er et spørgsmål om tid, før den også er klar.

Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Black-003

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.