TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iPad mini præsenteres 23. oktober

Invitationerne er endnu ikke blevet sendt ud til pressen, men det skulle alligevel være sikkert og vist. Apple er klar med endnu et nyt produkt.

forfatter
Publiceret 12/10/2012 - 12:15

Allerede før lanceringen af iPhone 5 gættede de fleste på, at Apple havde mere end én joker i ærmet her til efteråret, nemlig en nedskaleret version af den populære iPad. Men det stod også hurtigt klart, at iPhone 5 ville tage for meget opmærksomhed fra en kommende iPad mini, og at de to produkter derfor ville få hver sin lanceringsdato og -begivenhed.

Vi regnede egentlig med en lancering af iPad mini senest den 10. oktober, men hvis du kigger efter i din kalender, så holdt den spådom jo ikke stik. Men nu skulle det være ganske vist, beretter det amerikanske website, AllthingsD, som plejer at have overordentlig gode kilder, når det drejer sig om troværdige Apple-rygter. iPad mini lanceres stadigvæk i oktober måned, og det kommer til at ske den 23. ved en mere intim begivenhed i Apples eget hovedkvarter i Cupertino. Helt præcist i det såkaldte Town Hall Auditorium, hvor Apple tidligere har lanceret produkter som OS X Lion, MacBook Air og iPhone 4S.

Om datoen er sat for at genere Microsoft, som lancerer Windows 8 og efter sigende også den endelige version af tablet-computeren Microsoft Surface den 25. oktober, er ikke til at vide…

Her kan du læse, hvad vi allerede tror vi ved om den kommende iPad mini. Spændingen vil blive udløst den 23. oktober.

Kilde: AllthingsD

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend