Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPad mini præsenteres 23. oktober

Invitationerne er endnu ikke blevet sendt ud til pressen, men det skulle alligevel være sikkert og vist. Apple er klar med endnu et nyt produkt.

Skrevet af / 12/10/2012 - 12:15
iPad mini præsenteres 23. oktober

Allerede før lanceringen af iPhone 5 gættede de fleste på, at Apple havde mere end én joker i ærmet her til efteråret, nemlig en nedskaleret version af den populære iPad. Men det stod også hurtigt klart, at iPhone 5 ville tage for meget opmærksomhed fra en kommende iPad mini, og at de to produkter derfor ville få hver sin lanceringsdato og -begivenhed.

Vi regnede egentlig med en lancering af iPad mini senest den 10. oktober, men hvis du kigger efter i din kalender, så holdt den spådom jo ikke stik. Men nu skulle det være ganske vist, beretter det amerikanske website, AllthingsD, som plejer at have overordentlig gode kilder, når det drejer sig om troværdige Apple-rygter. iPad mini lanceres stadigvæk i oktober måned, og det kommer til at ske den 23. ved en mere intim begivenhed i Apples eget hovedkvarter i Cupertino. Helt præcist i det såkaldte Town Hall Auditorium, hvor Apple tidligere har lanceret produkter som OS X Lion, MacBook Air og iPhone 4S.

Om datoen er sat for at genere Microsoft, som lancerer Windows 8 og efter sigende også den endelige version af tablet-computeren Microsoft Surface den 25. oktober, er ikke til at vide…

Her kan du læse, hvad vi allerede tror vi ved om den kommende iPad mini. Spændingen vil blive udløst den 23. oktober.

Kilde: AllthingsD

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top