Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2022: Huawei løfter sløret for nye produkter

Kinesiske Huawei lancerer både smart-ur, ny bærbar computer samt en tablet på årets største elektronikmesse.

Skrevet af / 02/09/2022 - 12:03
IFA 2022: Huawei løfter sløret for nye produkter

Huawei er blevet hårdt ramt af den amerikanske boykot, som har fjernet den kinesiske elektronikgigant fra den dominerende markedsposition, firmaet kunne sole sig i indtil for ganske få år siden.

Men selvom slaget om især mobilmarkedet nok er tabt for indeværende, giver Huawei ikke op, og kineserne er således på plads på årets IFA-messe i Berlin, hvor Huawei sågar har talrige nye produkter med til forbrugerne. De fleste findes allerede på det kinesiske marked, men i de kommende måneder lander produkterne altså også på de europæiske butikshylder.

Huawei Watch D
(Foto: Huawei)

Bl.a. et helt nyt smart-ur – Huawei Watch D – som Huawei beskriver som at have “en fuld sundhedsassistent på håndleddet”. Uret gør det muligt at indsætte påmindelser ved lave iltniveauer i blodet, samt måle søvn og stress, og kan naturligvis også måle puls, hjertefrekvens og SpO2.

Huawei er også klar med et flagskibsprodukt af en bærbar, Huawei MateBook X Pro, der kommer med 12. generations Intel Core-processor samt et nyt såkaldt Huawei Shark Fin Fan kølesystem.

MateBook X Pro
(Foto: Huawei)

Den bærbare computer kommer med 14,2″ skærm med 3.1K opløsning, og har desuden “den mest avancerede touchpad nogensinde i en MateBook. Huawei Free Touch understøtter otte innovative bevægelseskontroller til at tage skærmbilleder, ændre lysstyrke, lydstyrkejustering og meget mere”, forsikrer producenten.

Sidst, men ikke mindst, har kineserne også den nye Huawei MatePad Pro-tablet med på IFA-messen.

Enheden leveres med en 12,6″ OLED-skærm med en opdateringshastighed på 120Hz samt et skærmforhold til størrelsen på 90 procent.

Huawei MatePad Pro
(Foto: Huawei)

Funktioner som App Multiplier og Multi-Window support muliggør multitasking, og derudover giver Huawei M-Pencil (2. generation) og det smarte magnetiske tastatur brugerne “en smartere tabletoplevelse, der har til formål at forbedre kreativitet og produktivitet og give en mere PC-lignende oplevelse”.

Pris og tilgængelighed

Produkterne vil blive lanceret på det europæiske marked i løbet af efteråret. Hvilke produkter, der lanceres på det danske marked, vil blive oplyst på et senere tidspunkt, meddeler Huawei.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Scroll to Top