TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: Huawei løfter sløret for nye produkter

Kinesiske Huawei lancerer både smart-ur, ny bærbar computer samt en tablet på årets største elektronikmesse.

forfatter
Publiceret 02/09/2022 - 12:03

Huawei er blevet hårdt ramt af den amerikanske boykot, som har fjernet den kinesiske elektronikgigant fra den dominerende markedsposition, firmaet kunne sole sig i indtil for ganske få år siden.

Men selvom slaget om især mobilmarkedet nok er tabt for indeværende, giver Huawei ikke op, og kineserne er således på plads på årets IFA-messe i Berlin, hvor Huawei sågar har talrige nye produkter med til forbrugerne. De fleste findes allerede på det kinesiske marked, men i de kommende måneder lander produkterne altså også på de europæiske butikshylder.

Huawei Watch D
(Foto: Huawei)

Bl.a. et helt nyt smart-ur – Huawei Watch D – som Huawei beskriver som at have “en fuld sundhedsassistent på håndleddet”. Uret gør det muligt at indsætte påmindelser ved lave iltniveauer i blodet, samt måle søvn og stress, og kan naturligvis også måle puls, hjertefrekvens og SpO2.

Huawei er også klar med et flagskibsprodukt af en bærbar, Huawei MateBook X Pro, der kommer med 12. generations Intel Core-processor samt et nyt såkaldt Huawei Shark Fin Fan kølesystem.

MateBook X Pro
(Foto: Huawei)

Den bærbare computer kommer med 14,2″ skærm med 3.1K opløsning, og har desuden “den mest avancerede touchpad nogensinde i en MateBook. Huawei Free Touch understøtter otte innovative bevægelseskontroller til at tage skærmbilleder, ændre lysstyrke, lydstyrkejustering og meget mere”, forsikrer producenten.

Sidst, men ikke mindst, har kineserne også den nye Huawei MatePad Pro-tablet med på IFA-messen.

Enheden leveres med en 12,6″ OLED-skærm med en opdateringshastighed på 120Hz samt et skærmforhold til størrelsen på 90 procent.

Huawei MatePad Pro
(Foto: Huawei)

Funktioner som App Multiplier og Multi-Window support muliggør multitasking, og derudover giver Huawei M-Pencil (2. generation) og det smarte magnetiske tastatur brugerne “en smartere tabletoplevelse, der har til formål at forbedre kreativitet og produktivitet og give en mere PC-lignende oplevelse”.

Pris og tilgængelighed

Produkterne vil blive lanceret på det europæiske marked i løbet af efteråret. Hvilke produkter, der lanceres på det danske marked, vil blive oplyst på et senere tidspunkt, meddeler Huawei.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Har Motorola fundet G-punktet? Den kinesiske mobilproducent lancerer tre nye billige smartphones.
Samsung Galaxy S23 lige om hjørnet - Nu kender vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event i tre år.
Nyt år - nyt træningsur! Man må tage alle kneb i brug for at overholde sine nytårsforsæt. Måske er et nyt træningsur lige hvad du har brug for.
Ny mobil til folk med slips Skal være den perfekte smartphone til forretningsfolk.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Følg Lyd & Billede