TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

I er lige gode om det!

Mens vi venter på afgørelsen i den store retssag i Californien mellem Apple og Samsung, kan vi tænke over en dom, der lige er faldet ved en lignende retssag i den sydkoreanske hovedstad, Seoul.

forfatter
Publiceret 24/08/2012 - 10:50

En koreansk dommer har netop slået fast, at Apple har krænket to af Samsungs teknologiske patenter. Samtidig siger afgørelsen, at også Samsung har krænket et af Apples patenter.

De krænkede Samsung-patenter har med netværksteknologi at gøre, mens det krænkede Apple-patent vedrører den såkaldte ”bounce-back”-funktion, som er den design-finesse på iOS-enheder, der får skærmbilledet til at hoppe tilbage med en fjeder-agtig effekt, når du når til enden af en række af for eksempel billeder, mens du ”swiper” med fingeren.

De to firmaer blev dømt til at betale erstatning til hinanden, selvom summerne måtte være til at overskue for de to elektronikgiganter. Apple skal således betale 17.650 dollars til Samsung, mens Samsung skal betale Apple 22.000 dollars for krænkede patenter.

Det er straks værre, at retten i Seoul har forbudt både Samsung og Apple fremover at sælge de produkter, som krænker de omtalte patenter. Det vil sige, at følgende produkter ikke længere må sælges i Sydkorea:

Apple iPhone 4
Apple iPad 2
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Tab
Samsung Galaxy Tab 10.1

Kilder: Engadget, Gizmodo

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend