Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

I dag kommer Samsung Galaxy S23 FE i butikkerne

Fås i to versioner og fire forskellige farver.

Skrevet af / 11/12/2023 - 13:08
I dag kommer Samsung Galaxy S23 FE i butikkerne

Budgetversionen af Samsungs absolutte topmobil blev lanceret for mere end to måneder siden, men har siden ladet vente på sig. Nu er Samsung Galaxy S23 FE endelig klar til julehandlen i butikkerne.

Samsung Galaxy S23 FE er første Fan Edition-smartphone siden Samsung Galaxy S21 FE, der kom på markedet tilbage i januar 2022. Galaxy S23 FE kommer med forbedret design og IP68-certificering for vand- og støvbestandighed, lover Samsung. Skærmen er af typen Dynamic AMOLED 2X, og den måler 6,4″.

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S23 FE med 6,4″ skærm. (Foto: Samsung)

Men det er kameraet, der skal stjæle rampelyset. Med et 50 Mp højtopløsningsobjektiv og 3x optisk zoom skal man kunne fange selv de fineste detaljer. Og såkaldt Nightography skal gøre det muligt at tage fantastiske billeder i svagt lys. Galaxy S23 FE byder også på en kraftfuld gaming-oplevelse med sin hurtige 4 nm-processor og 4500 mAh-batteri samt et dampkammer til varmehåndtering.

Den nye mobil fås i farverne Mint, Cream, Graphite og Purple. Den koster 5.499 kroner for versionen med 128 GB indbygget lager, mens den større model med 256 GB indbygget lager koster 5.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top