Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

I dag kommer Samsung Galaxy S23 FE i butikkerne

Fås i to versioner og fire forskellige farver.

Skrevet af / 11/12/2023 - 13:08
I dag kommer Samsung Galaxy S23 FE i butikkerne

Budgetversionen af Samsungs absolutte topmobil blev lanceret for mere end to måneder siden, men har siden ladet vente på sig. Nu er Samsung Galaxy S23 FE endelig klar til julehandlen i butikkerne.

Samsung Galaxy S23 FE er første Fan Edition-smartphone siden Samsung Galaxy S21 FE, der kom på markedet tilbage i januar 2022. Galaxy S23 FE kommer med forbedret design og IP68-certificering for vand- og støvbestandighed, lover Samsung. Skærmen er af typen Dynamic AMOLED 2X, og den måler 6,4″.

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S23 FE med 6,4″ skærm. (Foto: Samsung)

Men det er kameraet, der skal stjæle rampelyset. Med et 50 Mp højtopløsningsobjektiv og 3x optisk zoom skal man kunne fange selv de fineste detaljer. Og såkaldt Nightography skal gøre det muligt at tage fantastiske billeder i svagt lys. Galaxy S23 FE byder også på en kraftfuld gaming-oplevelse med sin hurtige 4 nm-processor og 4500 mAh-batteri samt et dampkammer til varmehåndtering.

Den nye mobil fås i farverne Mint, Cream, Graphite og Purple. Den koster 5.499 kroner for versionen med 128 GB indbygget lager, mens den større model med 256 GB indbygget lager koster 5.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top