Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Huaweis eksklusive eventyrer-ur kommer til Skandinavien

Nu lanceres Huawei Watch Ultimate i Finland, hvilket gør det markant mere sandsynligt, at det også snart kommer til salg her.

Skrevet af / 03/04/2023 - 08:00
Huaweis eksklusive eventyrer-ur kommer til Skandinavien

Huawei Watch Ultimate er et smart-ur i klassisk design, med eksklusive materialer og funktioner til dykning og bjergbestigning.

Uret har tidligere været lanceret i ‘Europa’, men der er ikke nævnt noget om de nordiske lande. I dag afslører Huawei dog, at uret nu gør sit indtog på det finske marked. Dermed er det pludselig blevet meget sandsynligt, at det også ankommer til resten af ​​Norden.

Huawei Watch Ultimate er bygget i et zirkoniumbaseret metalhus, som vi hovedsagelig finder i luksusure. Dette gør uret 4,5 gange stærkere, og 2,5 gange hårdere end rustfrit stål – og dermed særdeles velegnet til eventyr. Skærmen er beskyttet af safirglas, og Voyage Blue modellen har desuden en armlænke i titanium, som er lettere og mere holdbart end rustfrit stål.

blank
Huawei Watch Ultimate Expedition Black og Ultimate Voyage Blue (Foto: Huawei)

Skabt til eventyr

Huawei Watch Ultimate skal være ualmindeligt velegnet til dykning, da det kan holde til dybder ned til 100 meter. Til sammenligning klarer Apple Watch Ultra kun 40 meter. Uret er faktisk testet i en dybde på 110 meter i 24 timer(!). Det har fire dykketilstande, herunder Bühlmanns dekompressionsalgoritme, der overvåger dykkedata.

Det har også en ekspeditionstilstand, hvor det registrerer brugerens rute med GNSS-positionering, og kan føre dem tilbage til udgangspunktet. Uret måler også blodets ilt, hvilket er godt at holde styr på ved bjergbestigning.

blank
Foto: Huawei

Sundhedstjek

Uret kan lave en EKG-analyse, samt advare om uregelmæssig hjerterytme. Det overvåger SpO2, samt holder tjek på stress, og det holder et vågent øje med din søvnkvalitet.

Huawei Watch Ultimate har en batterilevetid på op til to uger, og kan hurtiglades til 25 procent batteri på kun 10 minutter.

Pris og tilgængelighed

Huawei-uret findes i to udgaver; Ultimate Voyage Blue og Ultimate Expedition Black.

Som nævnt kommer uret nu til Finland, og kommer til at koste 799–949 Euro.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

1 kommentar til “Huaweis eksklusive eventyrer-ur kommer til Skandinavien”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Ny kompakt flagskibsmobil fra Asus

10 nye funktioner du skal glæde dig til i iOS 17

Kongen af klapmobiler er tilbage med Motorola Razr 40 Ultra

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Scroll to Top