Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her er printeren til din smartphone

LG fremviser trådløs printer i lommestørrelse.

Skrevet af / 11/01/2013 - 15:46
Her er printeren til din smartphone

Det er næppe noget tilfælde, at videoen Gangnam Style af den koreanske rapper Psy er gakket og farvestrålende som en regnbue. Sydkoreanerne er vilde med stærke farver – og med gadgets – og det giver sig indimellem udslag i spøjse produkter som LGs Pocket Photo, som er en lille, trådløs farveprinter til din smartphone – og fås i tre, friske farver, nemlig pink, sølv og orange!

Den kan forbinde til telefonen via NFC eller Bluetooth og den printer på særligt papir ved hjælp af ZINK-teknologi (Zero Ink), hvor der anvendes særligt fotopapir, som allerede indeholder farverne og derefter bliver varmet op for at danne billedet, når der printes. Billederne måler 2″x3″.

Printeren, som koster USD 170, leveres sammen med ti ark af det specielle papir. Hvis man skal bruge mere papir, så koster ti yderligere ark USD 13.

Der findes en Android app, som kan bruges sammen med printeren. Den finder du her!

Desværre ved vi ikke i skrivende stund, om printeren kommer til Danmark, men nu ved du da, hvad du skal kigge efter, hvis du tager på ferie til Sydkorea for at besøge Gangnam-kvarteret…

Kilde: CNET

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top