TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er nødopladeren, der kan starte din bil!

LogoPowerBank har netop lanceret deres nye Power Charger, der angiveligt er så kraftig at den kan jumpstarte din bil.

Fremover er det ikke nødvendigt at ringe efter vejhjælp hvis din bil løbet tør for strøm, hvis du ellers har en Power Charger liggende i bilen. Denne kraftige nødoplader – eller powerbank, som sådan en dims også kaldes – er nemlig udstyret med en jumpstart-udgang der leverer 400A, hvilket er mere end rigeligt til at starte en bil, skriver firmaet LogoPowerBank i en pressemeddelelse. Batterikapaciteten er på 16.800 mAh, som betyder, at den skulle have strøm nok til at starte 25 biler i træk.

Læs også: Nødopladere til mobil og tablet

Nødopladeren er udstyret med en udgang til opladning af bærbare PC’ere, samt en USB-udgang, som kan oplade smartphones, tablets, kameraer, håndholdte spilkonsoller, trådløse høretelefoner og alle andre USB-opladelige enheder. Den er også udstyret med en Ultra LED-lommelygte, som også kan sættes i SOS-tilstand, så man kan tilkalde hjælp, hvis man f.eks. har problemer med bilen eller er faret vild i ødemarken.

TS1_1525586

Pris og tilgængelighed
Power Charger sælges til en vejledende pris på 1.199 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.