TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er Apples nye undskyldning

En engelsk dommer blev ikke fornøjet over Apples ”undskyldning”, som fremhævede, at Samsung Galaxy Tab ikke var lige så ”cool” som iPad.

forfatter
Publiceret 02/11/2012 - 17:02

Derfor forlangte dommeren, at Apple skulle fjerne den provokerende ikke-undskyldning og i stedet bringe en ny undskyldning over for Samsung. Denne gang på tryk i de største, engelske aviser.

Apple fik en frist på 48 timer til at undskylde ordentligt, hvilket firmaet så har gjort. Med denne – meget korte – tekst, som altså var at finde i dagens, britiske aviser:

Den 9. juli 2012 afgjorde High Court of Justice i England og Wales at Samsung Electronic (UK) Limiteds Galaxy Tablet PC, nemlig Galaxy Tab 10.1, Tab 8.9 og 7.7 Tab ikke krænker Apples registrerede designpatent No 0000181607-0001. En kopi af den fuldstændige dom fra Landsretten er tilgængelig på følgende link: www.bailii.org/ew/cases/EWHC/Patents/2012/1882.html. Dommen er retsgyldig i hele EU og blev stadfæstet af Appelretten 18. oktober 2012. En kopi af Appelrettens dom er tilgængelig på følgende link: www.bailii.org/ew/cases/EWCA/Civ/2012/1339.html. Intet retsligt påbud, når det gælder registreret design, er trådt i kraft noget sted i Europa.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend