Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her er Apples nye undskyldning

En engelsk dommer blev ikke fornøjet over Apples ”undskyldning”, som fremhævede, at Samsung Galaxy Tab ikke var lige så ”cool” som iPad.

Skrevet af / 02/11/2012 - 17:02
Her er Apples nye undskyldning

Derfor forlangte dommeren, at Apple skulle fjerne den provokerende ikke-undskyldning og i stedet bringe en ny undskyldning over for Samsung. Denne gang på tryk i de største, engelske aviser.

Apple fik en frist på 48 timer til at undskylde ordentligt, hvilket firmaet så har gjort. Med denne – meget korte – tekst, som altså var at finde i dagens, britiske aviser:

Den 9. juli 2012 afgjorde High Court of Justice i England og Wales at Samsung Electronic (UK) Limiteds Galaxy Tablet PC, nemlig Galaxy Tab 10.1, Tab 8.9 og 7.7 Tab ikke krænker Apples registrerede designpatent No 0000181607-0001. En kopi af den fuldstændige dom fra Landsretten er tilgængelig på følgende link: www.bailii.org/ew/cases/EWHC/Patents/2012/1882.html. Dommen er retsgyldig i hele EU og blev stadfæstet af Appelretten 18. oktober 2012. En kopi af Appelrettens dom er tilgængelig på følgende link: www.bailii.org/ew/cases/EWCA/Civ/2012/1339.html. Intet retsligt påbud, når det gælder registreret design, er trådt i kraft noget sted i Europa.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top