TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Helt nyt produkt og overraskelser til efteråret

Da Apples regnskab blev fremlagt i går afslørede Tim Cook også lidt af selskabets kommende planer for efteråret og 2014. Nye store overraskelser i vente.

forfatter
Publiceret 24/04/2013 - 14:49

I går kunne Apple fremlægge et af de mindst positive regnskaber i mange år fra selskabet. Selvom der stadig var et stort overskud, så er det faldende i forhold til sidste år. Og derfor er det mere end nogensinde nødvendigt for selskabet at tænke fremad på nye produktkategorier.

Og det er præcis hvad Apples topchef, Tim Cook, kunne afsløre i forbindelse med regnskabet. Han nævnte, at “der er potentiale for spændende nye produktkategorier”, og slog fast, at de vil komme med nye produkter til efteråret.

Ikke i sig selv en overraskende udmelding fra chefen, men Tim Cook lovede mere end det:

– Vi har en masse flere overraskelser i ærmet. Vores teams arbejder hårdt på noget fantastisk nyt hardware, software og nye tjenester, som vi ikke kan vente med at lancere i efteråret og ind i 2014. Vi fortsætter med at tro på vores fremtidige produkt-planer, fortalte Tim Cook, og fremhævede igen, at “der vil virkelig komme store ting til efteråret og igennem hele 2014.”

Endnu vil Apple eller Tim Cook ikke ud med nogle konkrete produkter, men flere kilder påpeger, at den nye produktkategori vil have noget at gøre med de mange rygter omkring armbåndsure. Der har også tidligere været snak om et fjernsyn fra selskabet, men mange mener dog også, at det ligger lidt længere ude i fremtiden for det californiske selskab.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend