TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

GRATIS digitaludgave kan hentes nu.

Martsnummeret af Lyd & Billede er nu klar til gratis download til din tablet i App Store og Google Play.

Hvis ikke du allerede ved det, så vil vi gerne gøre opmærksom på, at Lyd & Billede kan læses gratis på Android-tablets og iPad. Og lige før påske udkom marts-udgaven af magasinet i både Apples App Store og i Google Play.

IMG_0429

Hvis du ikke allerede har gjort det, så skynd dig at hente vores app til din tablet. Så kan du ikke blot læse det nyeste nummer, men også alle tidligere digitale numre af Lyd & Billede helt gratis!

IMG_0430

I den nyeste udgave kan du bl.a. læse vores store sammenlignende test af in-ear hovedtelefoner, der kan erstatte dem, du fik med, da du købte din mobiltelefon.

IMG_0424

Vi har også testet iPad Pro og Microsoft Surface Pro 4 for at finde ud af, hvilken af de tablet-computere har den bedste pen. Entusiast-tv’et Philips 55PUS8601 har været gennem vridemaskinen, og hvis du er til hardcore lyd, så vil du måske interessere dig for vores test af subwoofere, der leverer dyb bas til rigtige kvinder (og mænd)!

IMG_0428

Som i hver digitaludgave har vi en unik konkurrence for vores læsere. I dette nummer kan du vinde et sæt Sennheiser Momentum M2-hovedtelefoner til en værdi af 2.500 kroner.

Så hvad venter du på? Se at få hentet vores app og den nyeste digitaludgave nu. Det vil du ikke fortryde.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.