Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

GRATIS digitaludgave kan hentes nu.

Martsnummeret af Lyd & Billede er nu klar til gratis download til din tablet i App Store og Google Play.

Skrevet af / 29/03/2016 - 15:35
GRATIS digitaludgave kan hentes nu.

Hvis ikke du allerede ved det, så vil vi gerne gøre opmærksom på, at Lyd & Billede kan læses gratis på Android-tablets og iPad. Og lige før påske udkom marts-udgaven af magasinet i både Apples App Store og i Google Play.

IMG_0429

Hvis du ikke allerede har gjort det, så skynd dig at hente vores app til din tablet. Så kan du ikke blot læse det nyeste nummer, men også alle tidligere digitale numre af Lyd & Billede helt gratis!

IMG_0430

I den nyeste udgave kan du bl.a. læse vores store sammenlignende test af in-ear hovedtelefoner, der kan erstatte dem, du fik med, da du købte din mobiltelefon.

IMG_0424

Vi har også testet iPad Pro og Microsoft Surface Pro 4 for at finde ud af, hvilken af de tablet-computere har den bedste pen. Entusiast-tv’et Philips 55PUS8601 har været gennem vridemaskinen, og hvis du er til hardcore lyd, så vil du måske interessere dig for vores test af subwoofere, der leverer dyb bas til rigtige kvinder (og mænd)!

IMG_0428

Som i hver digitaludgave har vi en unik konkurrence for vores læsere. I dette nummer kan du vinde et sæt Sennheiser Momentum M2-hovedtelefoner til en værdi af 2.500 kroner.

Så hvad venter du på? Se at få hentet vores app og den nyeste digitaludgave nu. Det vil du ikke fortryde.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top