Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Gogitos smartwatches kan nu købes

Cogito lancerede for kort tid siden smart-urene Classic og Pop. Nu kan de begge købes for menneskepenge.

Skrevet af / 13/06/2014 - 11:22
Gogitos smartwatches kan nu købes

Udvalget af smartwatches begynder at være interessant. Nu er det ikke kun Samsung og Sony, som har varer på hylderne. Der findes nu også smartwatches, som ligner normale armbåndsure, men stadig har samme smartfunktionalitet.

Cogito Classic til 180 dollars (plus fragt, told og moms) kan købes i flere farver og kan bruges sammen med nyere iOS-enheder med iOS 7, som iPhone 5S og iPad air, men også med de fleste Android-mobiler med Android 4.3 eller nyere styresystem.

Cogitos smartwatch viser beskeder, e-mails og opkald på skærmen, og komunikerer med mobilen via Bluetooth. Der findes selvfølgelig en app som man kan styre uret med, og Cogito lover en batteritid mere end ét år, fordi uret bruger almindelige knapceller.

Cogito-black

Urene kombinerer elektronik med et analogt urværk, og uret er vandtæt til 100 meters dybde. Man kan også bruge uret som fjernbetjening til mobilens musikafspiller, eller til at fjernudløse mobilens kamera.

Der findes også en enklere variant kaldet Pop, som er i kunststofkasse og koster 130 dollars, men den understøtter ikke opkaldsvisning.

Læs også: De små gadgets bliver store i 2015

Cogito-arm

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top