TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Genial trådløs router

Køb den nye Airport Express, hvis du ønsker at streame musik i huset. Den er såre enkel at bruge og koster ikke særligt meget.

forfatter
Publiceret 13/06/2012 - 12:00

Apples lille Airport Express er for nylig blevet opdateret. Den lille trådløse basestation, som vi altid har sværget til, har flere funktioner og ny formfaktor. Routeren, som tidligere sad på et stik, er nu byttet ud med et Apple TV lignende design, kun i hvid.

Med denne kan du streame musik med AirPlay til basestationen, som du kobler til anlægget. Så har du trådløs musik uden nogen problemer. Så længe du har en iPhone, iPod touch eller iPad, kan du streame god musik uden at tilslutte en eneste ledning.Den nye Airport Express har fået 802.11n wi-fi overførsel, som støtter større hastigheder i det trådløse netværk (2,4 og 5GHz). Den har også fået printerdeling via USB-udgangen (nej, der er ingen indgang også) og en WAN og en LAN-port, til kablet netværk, hvis man har brug for det.

Sidst, men ikke mindst, har den en 3,5 mm minijackudgang, som støtter optisk digitalt signal og giver dig både elektrisk og digital lyd ud fra Expressen til anlægget.

Til 749 kroner er det en super enkel og ikke mindst billig måde at skaffe sig trådløs lyd på.

Man kan koble en Airport Express til alt, som har en lydindgang, for eksempel et par små Audio Pro skrivebordshøjttalere, Elacs fine AM150 monitorhøjttalere,eller kort godt anlægget i stuen.

Så er det bare at streame fra Spotity, spillelisterne i iTunes eller musikbiblioteket på iPhonen. Med den gratis app Airport Utility kan man sætte en Airport Express op på få minutter og efterfølgende bare spille musik, når man ønsker det, uden nogen yderligere konfigurering.

Ret genialt.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
6 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend