Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmin Alpha 300 hundesporing og T20 halsbånd

Hold øje med hundene med GPS-halsbånd og en håndholdt sporingsenhed med satellitfunktion, når du er på jagt.

Skrevet af / 14/05/2023 - 23:51
Garmin Alpha 300 hundesporing og T20 halsbånd

Den nye Garmin Alpha 300 har en responsiv 3,5-tommer touchskærm, som også kan bruges med handsker på. Batteriet holder nu i hele 55 timer, så du kan være ude en hel weekend. Ud over det forventelige kort, er der understøttelse af multi-GNSS, forbedrede kortsystemer, forudindlæste TopActive-kort over Europa, og satellitbilleder, der kan downloades. I enheden kan du vælge en kanal for at undgå kollisioner med andre halsbånd i nærheden.

Foto: Garmin

Satellitteknik

Vælger du Alpha 300i-modellen, får du også inReach satellitteknologien med, så du kan modtage beskeder, dele din jagt, og udløse SOS-alarmer via satellitnetværket Iridium. Venner og familie kan bruge Garmin Messenger-app’en til at holde kontakten med jægeren.

Alpha 300-serien er kompatibel med hundehalsbånd som T 5, T 5 Mini og T 5X, og med de håndholdte enheder Alpha 200, Alpha 10, Alpha 100 og Alpha 50.

 

Vores mest robuste hundesporingssystem er specielt bygget til at imødekomme behovene hos Garmin jagtkunder. Uanset hvor du er, er Alpha 300-serien og nye halsbånd bygget til at holde dig og din hund på sporet i længere tid end nogensinde før, takket være væsentligt øget batteritid og forbedret brugeroplevelse.” – Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

 

Garmin Alpha T20

Det nye T20 hundehalsbånd tilbyder sporing på en afstand af 14,5 kilometer og 25 timers drift med et standardbatteri, eller 50 timer med et kraftigere batteri. Halsbåndet har også LED-lys til bedre synlighed. GPS-båndet, VHF-antennen og batteripakken kan skiftes med blot en skruetrækker.

Garmin Alpha T20 (Foto: Garmin)

Alpha T 20 hundehalsbåndet kan nemt integreres i dit eksisterende Garmin-økosystem, uanset om du har en Alpha 10, Alpha 100, Alpha 200, Alpha 200i, Alpha 300, Alpha 300i eller Alpha 50.

Tilgængelighed og pris

Produkterne er tilgængelige nu. Alpha 300 koster 6.599 kr. (vejl.), og Alpha 300i ligger på 6.999 kr., mens Alpha-halsbandet T20 fås til en pris af 2.749 kr.

Læs mere hos Garmin.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

0
Lyd & Billede
Scroll to Top