Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Fotos af Samsung Galaxy S24 lækket

Lækkede renderinger og nu rigtige fotos af det kommende flagskib fra Samsung bekræftet som ægte.

Skrevet af / 28/11/2023 - 11:23
Fotos af Samsung Galaxy S24 lækket

Allerede i oktober så vi renderinger af Galaxy S24-modeller fra den kendte rygtesmed OnLeaks, som han delte på sitet SmartPrix. Det vi fik at se var en mobiltelefon, der mindede meget om dette års Galaxy S23, faktisk så meget, at vi spekulerede på, om det virkelig kunne være S24, vi fik at se på de computergenererede billeder.

Rendering: OnLeaks

Men nu er der dukket rigtige fotos op af en telefon, som næsten må være Galaxy S24 Ultra. Det er X-brugeren (Twitter altså) DavidMa05368498, der har lagt billederne ud, hvilket har ført til nogle fornuftigt skeptiske kommentarer. Men så fulgte den berømte Samsung-lækker Ice Universe trop, og han har som regel ret i sine forudsigelser. Han postede billederne igen og bekræftede, at de var autentiske.

På billederne kan vi se, at mobiltelefonen kedeligt nok til forveksling ligner S23. Blandt de små forskelle, vi faktisk kan se er, at selv om selve rammen er let buet, er skærmen flad. Rammen omkring skærmen er også tyndere, hvilket i kombination med lidt større ydermål betyder, at vi kan forvente en lidt større skærm.

Rygterne siger også, at Samsung følger Apples eksempel med iPhone 15 Pro, så vi får en Ultra, der er bygget af titanium, hvilket gør telefonen 10 procent lettere. Andre rygter taler om større batterier og en mere lysstærk skærm.

Læs også Farvel Lightning-stik! Et par gode forbedringer, men vil folk virkelig stå i kø for at opgradere deres 14 Pro Max?

Der går rygter om, at Samsung vil lancere dette års Galaxy-flagskib usædvanlig tidligt, faktisk allerede i januar ved en Unpacked-event.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top