TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Første tilbehør til iPad Pro

Der gik ikke længe fra lanceringen af iPad Pro, før de første covers dukkede op.

Knap nok er Apples kæmpetablet dukket op, før de første tilbehørsprodukter følger efter.

Først over målstregen er Logitech med to beskyttelsesetuier, hvoraf det ene har indbygget tastatur.

Logi CREATE Backlit Keyboard Case (arikelfoto) er designet til at arbejde eksklusivt med Apples nye Smart Connector for trådløs kommunikation mellem iPad Pro og tastaturet. Tastaturet tændes automatisk, når iPad’en bliver placeret i skrivepositionen. Da tastaturet strømforsynes fra tabletten, behøver man aldrig tænke på opladning af det. Tastaturet har taster i fuld størrelse, justerbar baggrundsbelysning. iOS-genvejsknapperne gør det også muligt for at have sine favoritapps lige ved hånden. Prisen er 1.249 kroner.

Foto: Logitech
Foto: Logitech

Logi CREATE Protective Case med Any-angle-holder (hvem finder dog på de navne!?) har et skjult hængsel, der holder tabletten fast i alle vinkler fra lodret til vandret. Prisen er 699 kroner.

Begge covers er tilgængelige nu, og fås i flere farver, herunder rød, sort og blå.

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Lyd & Billede