Android

Samt alle de officielle wallpapers.
forfatter

Vi har allerede skrevet, at Samsung Galaxy S7 er lige på trapperne og vil blive lanceret om blot 12 dage, den 21. februar, på Mobile World Congress i Barcelona.

Officielle illustrationer har vi også set, men nu har vietnamesiske ReviewDao.vn løftet sløret for et ægte foto, der grangiveligt forestiller Samsung Galaxy S7 edge (billedet er dog forsvundet fra siden i mellemtiden).

I bunden af billedet skal man lægge mærke til adressen weibo.com, som mere end tyder på, at fotoet stammer fra Kina.

Foto: reviewdao.vn / weibo.com/kwangaho
Foto: reviewdao.vn / weibo.com/kwangaho

Et andet læk på et brugerforum på Sammobile har afsløret alle de officielle wallpapers til mobilens hjemmeskærme. Dem kan du se i galleriet herunder.

gs7-wallpaper-01 gs7-wallpaper-02 gs7-wallpaper-03 gs7-wallpaper-04 gs7-wallpaper-05 gs7-wallpaper-06 gs7-wallpaper-07 gs7-wallpaper-07 gs7-wallpaper-08 gs7-wallpaper-09 gs7-wallpaper-10 gs7-wallpaper-11 gs7-wallpaper-12
<
>
(Foto: Producent)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.