Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Dopetech viser allerede nu detaljer om Nothing Phone (2)

En uge før lanceringen vises telefonen usædvanligt nok frem i en video med producentens tilladelse.

Skrevet af / 07/07/2023 - 14:12
Dopetech viser allerede nu detaljer om Nothing Phone (2)

Carl Pei, som tidligere grundlagde Oneplus, og som også er manden bag Nothing, er god til at skabe hype omkring de mobiler, hans firma lancerer. Det gør han også nu, hvor han lancerer sin nye Nothing Phone (2), efterfølgeren til den opsigtvækkende første telefon. Vi har fået at vide, at den bliver afsløret tirsdag den 11. juli. Men for at skabe lidt mere interesse har tech-profilen Marques Brownlee lånt en til at vise frem i sit Dope Tech-program på YouTube.

Læs også Snart får hypet mobil en efterfølger Med små designændringer og ny processor.

I videoen er det tydeligt, at Marques har fået specifikke restriktioner for, hvad han må og ikke må vise frem. Men vi får faktisk lov til at se telefonen og de fysiske forskelle fra Phone (1). Den er stadig gennemsigtig, så man kan se indersiden, som er lidt lysere i Phone (2). Bagsiden er også mere afrundet. Men vi ser også detaljer af den unikke glyph-grænseflade, som lader LED’er på bagsiden lyse op for at vise forskellige ting, uden at du behøver at se på skærmen.

Mere kontrol over glyph-lysene (Skærmbillede: Dope Tech-video)

Den gamle havde 12 LED-zoner, der kunne tændes og slukkes, den nye har 33. Hele 16 af dem er placeret i den øverste del af den cirkulære LED-stribe. At kunne styre små detaljer i striben betyder, at den kan bruges på nye måder, f.eks. som en tydelig måler, når man justerer lydstyrken. Eller til fysisk at vise en timer på en Phone (2), der ligger med bagsiden opad.

Læs også Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?

Det vil stadig ikke være muligt at se, hvilke apps der lyser op for at vise, at du har modtaget en notifikation. Du kan derimod indstille en af dine apps som “vigtig”. Så vil notifikationslyset forblive tændt, indtil du har tjekket i din app, hvad det var, der udløste lyset. Du får også et værktøj, hvor du kan designe dit eget lysshow, som du kan bruge som ringesignal.

Se mere i Dope Tech-videoen herunder:

 

Læs også:

Kommer der alligevel et ur fra Nothing?

Registreringsprocesser afslører, at mobilproducenten Nothing har planer om et tilhørende smart-ur.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top