Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nothing Phone (2) lanceres 11. juli

Med små designændringer og ny processor.

Skrevet af / 14/06/2023 - 12:32
Nothing Phone (2) lanceres 11. juli

I 2022 var Nothing Phone (1) det måske mest hypede tech-produkt. Carl Pei, stifteren af firmaet Nothing, der også står bag ørepropperne Ear (1) og Ear (stick), var oprindeligt medstifter af OnePlus, så forventningerne var selvfølgelig store til den første Nothing-mobil.

Modtagelsen, da Phone (1) endelig kom på markedet, var en smule mere afdæmpet, selvom vi faktisk var ret begejstrede.

Læs også Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?

Ikke desto mindre er Nothing på vej med en efterfølger, Phone (2), og nu kender vi den officielle lanceringsdato. Nothing Phone (2) vil blive lanceret online d. 11. juli kl. 17:00, og hvis man har lyst til at følge med i lanceringen, kan man gøre det her.

Nothing Phone (2) – specifikationer

Nothing Phone (1) var en mobil i mellemklassen, og det bliver Nothing Phone (2) også. Forvent derfor ikke topspecifikationer fra den kommende Android-smartphone.

Nothing Phone (2)
Billeder lækket af Twitter-brugeren @OnLeaks viser angiveligt Nothing Phone (2) med et nyt design, der minder mistænkeligt meget om den gamle iPhone 6. Carl Pei har dog kaldt billederne for falske. (Illustration: @OnLeaks)

Nothing har allerede afsløret, at Phone (2) får en Snapdragon 8+ Gen 1-processor under hjelmen – altså sidste års hurtigste Android-mobilprocessor – og desuden har vi også hørt, at Phone (2) vil få et lidt større batteri end sin forgænger, nemlig på 4700 mAh.

Der florerer masser af rygter om de øvrige specifikationer såsom hukommelse, lager, skærmstørrelse, kamera osv., ligesom Twitter-kontoen @OnLeaks har lækket angiveligt officielle illustrationer af den kommende mobil. Carl Pei har dog kaldt billederne for falske på sin Twitter-profil, så billedet herover skal vist tages med et gran salt.

Sikkert og vist er det derimod, at Nothing Phone (2) vil få de samme LED-lamper på bagsiden, det såkaldte Glyph Interface, som Phone (1).

Vi følger naturligvis den officielle præsentation d. 11. juli, og du kan også regne med at kunne læse en test af Nothing Phone (2) her på websiden kort tid efter lanceringen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top