Nyhed

Disse produkter lancerer Samsung i august

Næste Samsung Galaxy Unpacked finder sted d. 11. august. Kendt Twitter-bruger har lækket hele lanceringen på forhånd.
forfatter

Evan Blass, på Twitter kendt som @evleaks, har gennem årene lækket informationer om utallige mobillanceringer – bl.a. Samsung Galaxy S7-serien og iPhone SE i 2016 – og nu skaber han igen opmærksomhe2d med et kæmpe læk om den kommende Samsung Galaxy Unpacked, som efter planen skal finde sted d. 11. august.

Blass har netop lækket officielle illustrationer af samtlige produkter, der ventes at blive lanceret næste måned. Herunder to nye foldbare mobiler, Samsung Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, samt Samsung Galaxy S21 FE, som er en budgetvenlig efterfølger til Samsung Galaxy S20 FE.

Ifølge lækket er Samsung også på vej med to nye smart-ure, Galaxy Watch 4 Classic og Galaxy Watch 4 Active, og sidst, men ikke mindst, kan vi også regne med at se Galaxy Buds 2, den nyeste udgave af Samsungs trådløse hørepropper.

Ingen specifikationer

De lækkede billeder afslører ikke det store om de kommende produkters konfiguration eller specifikationer, men baseret på tidligere rygter er der god grund til at tro, at i hvert fald Galaxy Z Fold 3 vil understøtte Samsungs S-Pen.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.