TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Disse produkter lancerer Samsung i august

Næste Samsung Galaxy Unpacked finder sted d. 11. august. Kendt Twitter-bruger har lækket hele lanceringen på forhånd.

forfatter
Publiceret 13/07/2021 - 13:42

Evan Blass, på Twitter kendt som @evleaks, har gennem årene lækket informationer om utallige mobillanceringer – bl.a. Samsung Galaxy S7-serien og iPhone SE i 2016 – og nu skaber han igen opmærksomhe2d med et kæmpe læk om den kommende Samsung Galaxy Unpacked, som efter planen skal finde sted d. 11. august.

Blass har netop lækket officielle illustrationer af samtlige produkter, der ventes at blive lanceret næste måned. Herunder to nye foldbare mobiler, Samsung Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, samt Samsung Galaxy S21 FE, som er en budgetvenlig efterfølger til Samsung Galaxy S20 FE.

Ifølge lækket er Samsung også på vej med to nye smart-ure, Galaxy Watch 4 Classic og Galaxy Watch 4 Active, og sidst, men ikke mindst, kan vi også regne med at se Galaxy Buds 2, den nyeste udgave af Samsungs trådløse hørepropper.

Ingen specifikationer

De lækkede billeder afslører ikke det store om de kommende produkters konfiguration eller specifikationer, men baseret på tidligere rygter er der god grund til at tro, at i hvert fald Galaxy Z Fold 3 vil understøtte Samsungs S-Pen.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend