TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Cykelhjelm med smart-funktioner

Livall EVO21 har indbygget lys, håndfri mobil og automatisk alarmbesked ved styrt.

forfatter
Publiceret 07/12/2021 - 10:49

Livall EVO21-cykelhjelmen kan andet og mere end bare beskytte sin bærer mod at slå hovedet, hvis uheldet er ude. Den har også indbygget for- og baglygte, afviserblik og automatisk stoplys, der advarer bagvedkørende.

Hjelmen (og dens tilhørende mobil-app) har en alarmfunktion, der automatisk sender en SMS-besked med GPS-koordinater til en udvalgt kontaktperson, hvis man styrter på cyklen.

Tør øjnene. Når uheldet er ude, sender cykelhjelmen (og bærerens mobil) automatisk en SMS-alarm med GPS-koordinater. (Foto: Livall)

Sidst, men ikke mindst har Livall EVO21-hjelmen indbygget håndfri mobilbetjening – hvilket sandsynligvis kan være med til at forhindre en del ulykker i at ske i det hele taget.

Livall EVO21 koster 999 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Førsteklasses komfortekspres BMW iX xDrive40 er et lækkert sted at være på både lange og korte ture (opdateret med rækkevidde ved sommerkørsel).
Tjek hvor meget bagage du kan have i din elbil Nogle elbiler kan ikke trække en trailer, andre kan ikke tage taglast. Her kan du se, hvilke der kan hvad. Og hvor meget.
Fransk flirt Lidt luksus har aldrig skadet nogen, mener franske DS Automobiles. De har fuldstændig ret.
Nu ved vi hvordan Polestar 5 skal se ud Der er gode grunde til at tro, at den kommende Polestar 5 vil se sådan ud.
Lækker og elektrisk med god rækkevidde Peugeot e-408 bliver en stor crossover med god rækkevidde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend