Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Cykelhjelm med smart-funktioner

Livall EVO21 har indbygget lys, håndfri mobil og automatisk alarmbesked ved styrt.

Skrevet af / 07/12/2021 - 10:49
Cykelhjelm med smart-funktioner

Livall EVO21-cykelhjelmen kan andet og mere end bare beskytte sin bærer mod at slå hovedet, hvis uheldet er ude. Den har også indbygget for- og baglygte, afviserblik og automatisk stoplys, der advarer bagvedkørende.

Hjelmen (og dens tilhørende mobil-app) har en alarmfunktion, der automatisk sender en SMS-besked med GPS-koordinater til en udvalgt kontaktperson, hvis man styrter på cyklen.

Tør øjnene. Når uheldet er ude, sender cykelhjelmen (og bærerens mobil) automatisk en SMS-alarm med GPS-koordinater. (Foto: Livall)

Sidst, men ikke mindst har Livall EVO21-hjelmen indbygget håndfri mobilbetjening – hvilket sandsynligvis kan være med til at forhindre en del ulykker i at ske i det hele taget.

Livall EVO21 koster 999 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Sløret løftet for BMW i5 - og den er flot!

Elektrisk speedbåd får Polestar-design

Hvornår kommer ATV'en fra Tesla? Måske snart ...

Flyvende bil et skridt nærmere virkeligheden

Volvo EX30 får flere sikkerhedssystemer

Sådan bliver lyden i Volvo EX90

Scroll to Top