Nyhed

Corona forsinker sågar årets iPhone

Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
forfatter

Med både produktions- og transportindustrien på halv kraft på grund af corona er mange produkter blevet forsinket i år. Der har floreret rygter om, at ikke engang Apple vil gå ram forbi, när de lancerer årets vigtigste produkt – 2020-modellen af iPhone.

I dag rapporterede Apple om den finansielle situation for det forgangne andet kvartal, og her blev det bekræftet, at lanceringen er ramt af forsinkelser.

Apples finansdirektør, Luca Maestri, sagde, at Apple sidste år begyndte at sælge årets model sidst i september, men i år vurderer Apple, at der vil være telefoner på hylderne ”et par uger senere”.

Det er dog sandsynligt, at man som vanligt vil præsentere telefonerne på en pressekonference i september.

Kilde: MacRumors: https://www.macrumors.com/2020/07/30/iphone-12-launch-late-2020/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.